ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2016 | 20:35

Έχω την στεναχώρια αλλά προσπαθώ να το καταπολεμώ μόνη μου... 2

Καλησπέρα. Έκανα χθες την αντίστοιχη εξομολόγηση και θέλω να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια σας.Αλήθεια, πιστεύεται οτι δεν φαίνεται η αξία μας απο το τι και πόσο κράτησε; Έχω μεγαλώσει σε επαρχία, όπου ζω ακόμα και εδω τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Να σας πω οτι η ''καλόψυχη'' γιαγιά μου που είμαι η μοναδική της εγγόνα, μου λέει οτι κοιμάμαι με τα παπούτσια που δεν έχω παντρευτεί ακόμα. Μια άλλη επίσης ''καλόψυχη'' κυρία είχε πει απο τα 27 μου οτι να με ψήσει η μάνα μου και να με φάει επειδή θα μείνω μόνη μου και ο θείος μου-αδελφός του πατέρα μου-μου βρίσκει γαμπρούς απο μόνος του.... Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως αυτά τα περιστατικά με αγχώνουν.Επίσης, μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και ο ''ρατσισμός'' ανάμεσα σε γυναίκα και άνδρα, γυναίκα ελεύθερη σημαίνει οτι δεν την αντέχει κανείς και άνδρας ελεύθερος οτι δεν αξίζει καμία κοπέλα για αυτόν.Και τι; Φαίνεται η αξία της γυναίκας απο το αν θα παντρευτεί ή οχι; Και αν παντρευτεί, μετά θα φαίνεται η αξία της στο αν θα κάνει παιδιά ή οχι; Δλδ. αν δεν κάνεις κάτι απο τα 2 τότε δεν αξίζεις σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος;Δεν λέω οτι είμαι άβγαλτη, έχω γνωρίσει παλικάρια και έχω απορρίψει όπως με έχουν απορρίψει και εμένα φυσικά επειδή ξέρω πολύ καλά το τι θέλω απο μια σχέση και έναν άνδρα, και οχι δεν ψάχνω το μοντέλο που θα είναι και τέλειος, επειδή δεν είμαι ούτε εγω μοντέλο και τέλεια. Απλά θέλω κάποιον που να έχουμε κοινά θέλω, να μπορούμε να συννενοηθούμε και να υπάρχει και έρωτας-χημεία και οχι απλά να είμαι με κάποιον για να λέω οτι παντρεύτηκα και εγω... Συναισθήματα ρε παιδιά, αυτά θέλω και μου λείπουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
"Να σε ψήσει και να σε φάει επειδή θα μείνεις μόνη"? "Κοιμάσαι με τα παπούτσια που δεν έχεις παντρευτεί ακόμα"?!Εντάξει ήξερα ότι σε επαρχιακά μέρη έχουν καμιά φορά τις δικές τους διαλέκτους, αλλά η δική σας με εντυπωσίασε. Ποια είναι αυτή η περιοχή που μιλάτε έτσι ποιητικά?
Δεν είμαι η εξ, αλλά μιας και μιλάμε για ποίηση.. "Κολοκύθια παιδιά θα κάνει η εγγόνα σου έτσι που δουλεύει, να τη βράσεις τέτοια άχρηστη γυναίκα, τι τα μαζεύει τα λεφτά;" :'D(Από Πελοπόννησο μεριά κι όχι από χωριό σε πληροφορώ)
Μερικοί επειδή έχουν στόμα και μιλιά θεωρούν οτι έχουν λόγο πάνω στη ζωή σου είτε κρίνοντας είτε σχολιάζοντας.Το θέμα είναι αν εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε να εκμεταλλευτούμε το δώρο της ζωής που μας δόθηκε (=η ευκαιρία να νιώσουμε την ευτυχία) ή αν προσπαθούμε συνεχώς να έχουμε τους άλλους ευχαριστημένους. Γιατί και τα δύο μαζί δε γίνονται..(Φιλιά στους διασκεδαστικούς κριτές δροσερό Αγγούρι :) )
Scroll to top icon