Βερολίνο: Μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης για το Χαλέπι

Βερολίνο: Μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης για το Χαλέπι Facebook Twitter
1


«Ανθρωπότητα, πού είσαι;», «Αλληλεγγύη, πού είσαι;» φώναζαν σήμερα εκατοντάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν  στο Βερολίνο για να καταγγείλουν τον πόλεμο στη Συρία και τα δεινά των πολιορκημένων κατοίκων στο Χαλέπι.


Οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την απάθεια της διεθνούς κοινής γνώμης απέναντι στη σφαγή στην ιστορική συριακή πόλη, κάποτε οικονομική πρωτεύουσα της ρημαγμένης χώρας.


Σε συνθήκες πολικού ψύχους, κρατώντας συριακές σημαίες, οι συγκεντρωμένοι άναψαν κεριά μπροστά από το Ράιχσταγκ, το κτίριο που στεγάζει το γερμανικό κοινοβούλιο στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας.

Βερολίνο: Μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης για το Χαλέπι Facebook Twitter


«Αυτό που συμβαίνει εκεί είναι το χειρότερο στον κόσμο», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο 19χρονος σύρος πρόσφυγας Μαχμούντ Αλζιμέχ, που κατάγεται από τη Ράκα, το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, και έφθασε στη Γερμανία πριν από έναν χρόνο.
Ο κόσμος «σιωπά». «Τι κάνουν οι ευρωπαίοι ηγέτες; Δυστυχώς, τίποτε», είπε.


«Αισθανόμαστε ανήμποροι» απέναντι στην τραγωδία των Σύρων, κυρίως των αμάχων, που μαστίζονται από την πείνα, που περιμένουν να απομακρυνθούν από το Χαλέπι, είπε μία Βερολινέζα που συμμετείχε στη συγκέντρωση για να δείξει την αλληλεγγύη της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Διεθνή / Μπάρον Τραμπ: Πώς επικοινωνεί με τους συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης

Ο 19χρονος γιος του προέδρου των ΗΠΑ δεν μπορεί να δώσει τον αριθμό του κινητού του, ενώ είναι συνεχώς περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, γεγονός που δυσκολεύει την κοινωνικοποίησή του
LIFO NEWSROOM
«Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Διεθνή / «Μη δέχεσαι ποτέ το “όχι” ως απάντηση»: Αποτροπιασμός για το video game που βάζει τον παίκτη στη θέση του βιαστή

Το «No Mercy» δίνει στους παίκτες τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που βιάζει, βασανίζει και σκοτώνει γυναίκες, ανάμεσά τους και συγγενικά πρόσωπα, παρουσιάζοντας τις ενέργειες αυτές ως «τιμωρία»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό που συμβαίνει εκεί είναι το χειρότερο στον κόσμο», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο 19χρονος σύρος πρόσφυγας Μαχμούντ Αλζιμέχ, που κατάγεται από τη Ράκα, το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, και έφθασε στη Γερμανία πριν από έναν χρόνο. Ο κόσμος «σιωπά». «Τι κάνουν οι ευρωπαίοι ηγέτες; Δυστυχώς, τίποτε», είπε. Πηγή: www.lifo.grΤουλάχιστον υποκριτικό!