ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2016 | 12:07

Μου λείπεις.

Γνωριστήκαμε την μικρότερη νύχτα του χρόνου. Ακόμα θυμάμαι τι φορούσαμε. Περάσαμε μαζί πολλές νύχτες, άλλες μικρές πολύ μικρές τις μικρότερες και άλλες μεγάλες πολύ μεγάλες τις τις μεγαλύτερες. Ήταν όλες πανέμορφες και τόσο ξεχωριστές. Και αυτά που ένιωθα για εσένα ήταν πανέμορφα και τόσο ξεχωριστά. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στο έχω πει πολλές φορές.Για τον χωρισμό σε παρακαλώ μην με κατηγορείς. Το έβλεπες πως έσβηνε σιγά σιγά και ήθελα να το σώσω. Δεν μπορούσα να αφήσω ότι είχαμε περάσει μαζί να τελειώσει άσχημα. Ήταν τόσο όμορφο που δεν άντεχα στην ιδέα ότι θα τελείωνε άσχημα. Στο είπα κιόλας εκείνο το βράδυ. Όπως σου είπα και πόσο πολύ σ' αγαπάω. Κλάψαμε τόσο πολύ που στέρεψαν τα μάτια μας. 542 μέρες. Περάσαμε την Summer και τον Tom. Δεν ξέρω αν θα συμφιλιωθώ ποτέ με την απώλεια σου από την ζωή μου. Και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα αντέχω να μην σε πάρω τηλέφωνο με την δικαιολογία ότι ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε έτσι όπως κατέληγε η κατάσταση. Ξέρω όμως ότι σήμερα είναι η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου και ότι δεν αντέχω να μην την περάσω μαζί σου. Μην καπνίζεις τόσο, σ'αγαπώ και να προσέχεις.
6
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο μελό! Δραματοποιείς μια κατάσταση που όλοι έχουμε ζήσει...ο χωρισμός δεν είναι κάτι το τόσο ξεχωριστό. Επίσης τίποτα δεν έσβησε...εσύ ξενέρωσες το τελείωσες και τώρα εξυψώνεις αυτόν τον χωρισμό για να φαίνεσαι ως μάρτυρας...οτι και καλά αγαπάς τον σύντροφό σου αλλά έκανες την καρδιά σου πέτρα γιατι δεν τον ήθελες πια και τον χώρισες...και τώρα σου λείπει αλλά αν είστε μαζι δε θα πετύχει? Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα είστε και φοβάστε μην σας σκοτώσουν οι οικογενειές σας?
Αν ήθελες να το σώσεις ας το προσπαθούσες αλλιώς, χωρίς να το σκοτώσεις. Και κάνω χάζι όσους διαλέγουν να χωρίσουν και το παίζουν και μελό ιστορία.Κάποιοι μάλλον έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους τη βούρτσα με τα μανταλάκια.
Μια υγιής σχέση ανάμεσα σε φοιτητή και υποψήφια πανελληνίων είναι καταδικασμένη. Και πριν προλάβεις να με κατηγορήσεις ότι την παράτησα σε μια δύσκολη φάση της ζωής της να σου πω ότι εγώ είμαι η υποψήφια πανελληνίων.
Scroll to top icon