ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2016 | 22:00

Απιστευτος ο κοσμος.

Ρε παιδια,εχετε προσεξει κατι? Εκεινοι που νοιωθουν η είναι οντως ασχημοι και θεωρούνε πως για αυτό δεν βρισκουν συντροφο,εχουν τα πιο απαιτητικα κριτήρια! Το εχω προσεξει εδώ στο διαδυκτιο,το ακουω και συχνα εξω από γνωστους. Προχθες ακούγαμε έναν τυπο στην διπλανη παρεα που ελεγε ποσο επιφανειακες είναι σημερα οι γυναικες. Πως δεν ειχε ποτε του σχεση επειδή είναι ασχημος. Και οντως,ηταν. Πως καμια δεν του εχει δωσει μια ευκαρια,πως παντου βλεπει "ξινα μουτρα" και πως δεν εχει καμια ελπιδα να αποκτησει κι εκεινος την δικη του ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γυναικα. Μια από αυτές τις ΟΜΟΡΦΕΣ που βλεπει κάθε μερα στον δρομο. Χιλιες φορες χρησιμοποιησε την λεξη ΟΜΟΡΦΗ. Και να πεις πως δεν εχει εικονα του εαυτου του,μα αφου εχει. Και δωστου να βγαζει χολη για τους αντρες που και καλα κυνηγάνε οι γυναικες,τους πλουσιους ωραιους και φυσικα κατά την γνωμη του "δηθεν". Και πως αυτος αν ειχε μια γυναικα θα την κοιταζε στα ματια κ.λ.π.. Μιλαμε για πατεντα,ιδιες ακριβως λεξεις χρησιμοποιουνε,ιδιο σκεπτικο. Παιδια,αν αυτοι οι ανθρωποι δεν ηταν ασχημοι,σας το υπογραφω χαρεμι θα ειχανε κι ας λενε. Οσα δεν φτανει η αλεπου..Άλλος ενας γνωστος με ασχημη εξωτερικη εμφανιση εχει απορριψει τρεις γυναικες μεχρι τωρα. Όχι η μια του φανηκε χοντρη,η άλλη ασχημη και γυναικα λεει χωρισμενη με παιδι δεν θελει. Δεν μπορω να τους καταλαβω. Διαμαρτύρονται επειδή είναι λεει "επιφανειακες" οι γυναικες,και αυτοι κανουν σαραντα φορες χειροτερα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Το τι θεωρέις εμφανίσιμη και όμορφη γυναίκα είναι καθαρά υποκειμενικό. Τώρα ειλικρινά ξέρεις πολλούς που όντως θεωρούν τους εαυτούς τους άσχημους;;;; οι περισσότεροι αναγνωρίζουν πως δεν είναι και ο μπρατ πιτ αλλά θεωρούν πως είναι μέτριοι και βλέπονται..άρα εξακολουθούν να υπάρχουν απαιτήσεις για το καλύτερο.
Η εμφάνιση είναι η αρχή των πάντων, και πιθανόν και το τέλος. Δε νομίζω ότι θα με ερωτευτείς επειδή λ.χ. είμαι βαθύς γνώστης του Πλάτωνα ή του Αριστοτέλη. Από εκεί και πέρα, το μεγαλύτερο πρόβλημα (κατά την ταπεινή άποψή μου) είναι η ''υπερεκτίμηση'' του εγώ μας, τόσο από τους άντρες όσο και από τις γυναίκες. Δεν είναι κακό να είμαι χάλιας και να επιθυμώ την Κλόντια Σίφερ, το αποτέλεσμα όμως είναι προδιαγεγραμμένο να μείνω μία ζωή μόνος μου ή στο τέλος να πάρω τρέχοντας τη Γεωργία Βασιλειάδου. Το ίδιο και για τις γυναίκες.
Ισως φτεει ενας υπερμετρος εγωισμος που εχουν αυτα τα ατομα. Γιατι συνηθως δεν σε κερδιζει η ομορφια, αλλα η προσωπικοτητα. Αυτο δεν καταλαβαινουν και ριχνουν το φταιξιμο οπου αλλου θες εκτος απο την συμπεριφορα τους.
Όταν βιώνεις μακροχρόνια μοναξιά δυο είναι τα ενδεχόμενα: Ή ρίχνεις πααάρα πολύ τα στάνταρ σου λόγω απελπισίας ή φαντασιώνεσαι το ιδανικό και δε συμβιβάζεσαι εύκολα.
Scroll to top icon