ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2016 | 04:22

Αδιέξοδο

Πριν λίγους μήνες γνώρισα τον πιο τέλειο άνθρωπο για μένα. Τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Όμως αυτά τα μάτια είχαν τόσα μυστικά. Όμως ελαμπαν από ερωτα. Τον παρατηρουσα ήξερα πως είναι λίγο αλητακος ομως έχουμε τα ίδια πιστεύω στα παντα. Μου δίνει αγάπη στοργή τρελά χαμόγελα τρομερές αγκαλιές όνειρα. Η ώρες μαζί του περνάνε σαν δευτερόλεπτα.ειδα το τέλειο σε αυτόν για πρώτη φορά σκέφτηκα πως θέλω να κάνω παιδιά μαζί του.ομως όλα τα καλά κάπου χαλάνε. Είναι χρήστης ναρκωτικων ουσιών. Κάποιες μέρες χάνεται. Στην αρχή δεν ήξερα γιατί. Μετά μου είπε. Ήταν χάλια και λογικά δεν ήθελε να τον δω έτσι. Όχι δεν είναι τελειωμένος ούτε για χρήστη τον κάνεις. Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω γιαυτό. δεν μπορώ να γίνω σκιά του. Είναι δύσκολο πολύ δεν ξέρω πως να το αντιμετώπισω. Και το μέλλον.? Δεν θέλω να φύγω. Αισθάνομαι ότι είναι ο άνθρωπος μου όμως πονάω ότανχάνεται. Εξαφανίζεται.τι να κάνω.? Πως να βοηθήσεις κάποιον με πλήρη επίγνωση τον πραξεων του.? Πως να τον βγάλω από αυτόν τον κόσμο. Έχουμε κοινά όνειρα για το μέλλον. Μπορώ Και θέλω να ζήσω όλη μου τη ζωή μαζί του. Μπορώ και θέλω να είμαι η νέα του ζωή όμως πως να τον βοηθήσω να βγει από την άλλη?
3
 
 
 
 
σχόλια
Πες του πως ο μονος τροπος νά τόν στηρίξεις είναι να πάει σε ένα πρόγραμμα.Κανε μαζί του μία κουβέντα.Δεν υπάρχει λίγο και πολύ χρήση υπάρχει πόσο και αν το αντιλαμβάνεται ο άλλος σαν πρόβλημα.Γιατι τα ναρκωτικά είναι πρόβλημα.Εκει θα δει και ο ίδιος αν πραγματικά θέλει να κάνει κάτι.Αυτα τα κοινά όνειρα που λες ίσως γίνουν κίνητρο για θεραπεία.Παντως με υπογραφή στο λέω,χρειάζεται ειδική στήριξη τόσο σε εκείνον όσο και σε εσένα που θες να το παλέψεις μαζί του.Θα συμφωνήσω πως πρέπει να προσέξεις μη μπλέξεις κι εσύ.Συνεξαρτηση λέγεται το φαινόμενο και θέλει προσοχή.
Κάνε του μία κουβέντα και βοήθησέ τον να το "κόψει", αν το θέλει φυσικά ο ίδιος πραγματικά. Από εκεί και πέρα, αν δε δεις ςλλαγή, αναρωτήσου αν αντέχεις να συνεχίσεις έτσι ή όχι, η επιλογή είναι δική σου.
Scroll to top icon