ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2016 | 23:40

<3

λοιποννν ειμαι παντρεμενη με παιδι . και πολυ ερωτευμενη με καποιον που εχω δει μονο 2 φορες ! δουλευει ταμιας σε παιδικο καταστημα ρουχων ! ειναι θεος ! δεν μπορω να τον βγαλω απο το μυαλο μου ! μου εχει γινει εμμονή ! με τον αντρα μου εχουμε πολυ κακη σχεση ..στον τομεα ερωτικα εχουμε να κανουμε σεξ γυρω στον 1 χρονο .νιωθω πολυ τσουλα που σκεφτομαι ερωτικα καποιον αλλον,αλλα δεν ξερω πως να το διαχειρηστω.μην με βρίσετε.
9
 
 
 
 
σχόλια
Kαι γιατι χασατε επαφη με τον αντρα σου;Προσπαθησατε να την ξαναφερετε;Ξεκαθαρισε τα θεματα στον γαμο σου και αν δειτε οτι δεν τραβαει αλλο, παρτε χωριστους δρομους και κανε την ζωουλα σου.Και φυσικα κοιταξτε οτι κανετε να μην εχει αρνητικη επιπτωση στο παιδι σας.
ενας χρονος χωρις σεξ σαν αποξένωσε ,λογικο ειναι να ενθουσιαστεις με κάποιον που σου ξύπνησε την σεξουαλικότητα. Πρέπει να κάνετε διάλογο με τον συζυγο για την σχεση σας , να προσπαθήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Αν αυτο εχει γίνει και κανένα αποτέλεσμα, εγω σε δικαιολογώ απόλυτα, αλλά να θυμάσαι η άλλη σχεση δεν θα μπαλώσει τα προβλήματά σου, ισως τα χειροτερέψει.
Θα συμφωνήσω με την granita lemoni, οτι μάλλον είναι μια έλξη και τίποτα άλλο. Όσο για το γάμο σου νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να κάτσετε να συζητήσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν όχι για σας, κάντε το για το παιδί σας που δε φταίει σε τίποτα ώστε να πληρώσει την ανωριμότητα σας. Προσπαθήστε να ξαναερωτευτητε ο ένας τον άλλον και αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη. Μη σκέφτεστε ποιος δίνει πιο πολυ και ποιος πιο λίγο, η αγάπη δεν είναι επιχείρηση με χρηματικές συναλλαγές. Δεν εννοώ να κάνει μόνο ο ένας και ο άλλος τίποτα, αλλά κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή και σε χρειαχρειάζεται να μετρήσετε ποιος έδωσε ποιο πολλά. Και αν δείτε ότι δεν γίνεται κάτι μπορείτε να το λύσετε ήρεμα και ωραία. Αλλά πρώτα να έχετε σιγουρευτεί ότι εξαντλησατε όλα τα περιθώρια.
Θα διαφωνήσω. Πρώτα να κοιτάξει αν μπορεί να σώσει το γάμο της-αν το θέλει βέβαια- και μετά, αν δεν γίνεται τίποτα, ασ κάνει ότι θέλει., αφού εξηγηθεί με τον άντρα της πρώτα.
Να νιώθεις σεξουαλική έλξη το καταλαβαίνω. Ερωτευμένη από πού κι ως πού; Δεν τον ξέρεις καν τον άνθρωπο.Νομίζω ότι στην ουσία ψάχνεις διέξοδο από το γάμο σου.
Scroll to top icon