ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2016 | 22:19

ηταν μια στιγμη αδυναμιας...

Ηταν μια στιγμη αδυναμιας...ημουν μικρος και απειρος Ζω και στην επαρχια κιολας ...εκανα σεξ με μια κοπελα απο το σχολειο την Μαριαλενα...Ημουν πολυ ερωτευμενος μαζι της...ή τουλαχιστον ετσι πιστευα...Εμεινε εγκυος στη τριτη λυκειου και ειπαμε μολις τελειωσουμε το σχολειο να παντρευτουμε γιατι ετσι ηθελε...εγω δεχτηκα..τελικα δεν παντρευτηκαμε γιατι ηθελε να γεννησει πρωτα..τον Μαρτη πρωτα ο Θεος γενναει..Προχθες την επιασα να φιλιετε με εναν φιλο του αδερφου της απο το χωριο...το φιλι ειναι κερατο?τι να κανω??την αγαπαω αλλα εχω ξενερωσει...
7
 
 
 
 
σχόλια
Aν η αγαπη ειναι μονο απο την πλευρα σου, ειναι κριμα να παντρευτειτε γιατι αυτη δεν εχει εσενα στο μυαλο της.Σκεψου πολυ καλα τι πας να κανεις.Με το καλο να ρθει το παιδακι σας!
φίλησε κάποιον άλλον ενώ κυοφορούσε το παιδί σου; και αναρωτιέσαι αν είναι κέρατο;δεν νομίζω πως θα υπάρξει ποτέ πιο έντονη υπενθύμιση πως είστε μαζί, πως είναι δεσμευμένη δηλαδή. Εάν το έκανε με ένα παιδί στην κοιλιά, ένα δαχτυλιδάκι -όπως είναι η βέρα- δεν θα την σταματήσει!
Ρε πατε καλα;Γαμος σας χρειαζοταν εσας;Ενας μεγαλος ,εμπειρος και λογικος ανθρωπις δεν υπαρχει στον περιγυρο σας;Οσο για το φιλι εξαρταται.Οι μεγαλυτεροι θα θυμουνται πως για τον Κλιντον και για το δικαστικο συστημα των ΗΠΑ η πιπα απο τη Μονικα δεν ηταν απιστια.
Για μένα και το σύντροφό μου το φιλί είναι κέρατο. Για κάποιο άλλο ζευγάρι μπορεί να μην είναι. Ένα τρίτο μπορεί να χει ανοιχτή σχέση και ούτε το σεξ να είναι κέρατο. Το θέμα είναι τι θέλετε εσείς ως ζευγάρι και τι συμφωνία έχετε κάνει. Προφανώς και για σένα το φιλί είναι κέρατο, αλλιώς δε θα αναρωτιόσουν.Είστε πολύ μικροί ακόμη, αλλά υπάρχει και ένα παιδί στη μέση.Θα πρέπει, λοιπόν, να σκεφτείτε σοβαρά τη σχέση που θέλετε να έχετε.Μπορεί να θέλετε να είστε μονογαμικό ζευγάρι, ή σε ελευθερη σχέση ή να μην είστε καθόλου ζευγάρι κι απλά και οι 2 να φροντίζετε για την ανατροφή του παιδιού σας. Καλή δύναμη!
Scroll to top icon