ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2016 | 15:04

αχ αυτοι οι αντρες

Μεγαλωσα σε ενα ορφανοτροφειο...οι γονεις μου με παρατησαν διοτι ο πατερας μου ηταν παραφρων και η μαμα μου πολυ μικρη...δεν τους γνωρισα ποτε...απλως οταν ενηλικιοθηκα εμαθα την αληθεια...Στο ορφανοτροφειο εκανα μια φιλη Λαμπρινη...απο τοτε που ξερω τον εαυτο μου ειμαστε φιλες...Ημασταν πολυ καλες μαθητριες και για αυτο το λογο περασαμε και οι δυο στο πανεπιστημιο και τωρα κανουμε τη πρακτικη μας σε ενα νοσοκομειο...Εκει εγιναν ολα...γνωρισε τον Βλαση εναν νοσιλευτη...απο τοτε τον ερωτευτηκε παραφορα....για μενα δεν εχει ποτε χρονο....μονο για τον βλαση...Χθες ο Βλασης μου ειπε οτι τα φτιαξε μαζι της για να ζηλεψω...τι να κανω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Aς ξεκαθαρισει η εξομολογουμενη την θεση της και απο εκει και περα ας κινηθει με τις οποιες απαντησεις παρει απο την φιλη της.Επισης, να την γραφει επειδη βρηκε σχεση δεν ειναι και πολυ ωραιο.
Scroll to top icon