ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2016 | 15:40

Φοιτητική Ζωή

Καλησπέρα, ονομάζομαι Σωκράτης και πηγαίνω Γ'Λυκείου.Φέτος δίνω πανελλήνιες και πιστεύω θα καταφέρω να περάσω στη σχολή που θέλω.Αυτό που ακούω απο την ώρα που μπήκα στο λύκειο είναι "στρώσου στο διάβασμα να περάσεις εκεί που θέλεις και μετά θα κάνεις την ζωάρα",¨"club,sex,καφεδες,βολτες,αραγμα θα γίνουν η ρουτίνα σου" κλπ. Βρίσκομαι λοιπόν με την απορία , είναι όντως έτσι η φοιτητική ζωή ή τα παρα λένε.Έχω διαβάσει δεκάδες άρθρα και εξομολόγησεις καθώς έχω παρακολουθήσει ένα σωρό βιντεάκια που να μιλάνε πάνω σε αυτό το θέμα οι φοιτητές , ώστε να καταλήξω σε ένα συμπέρασμα και κάθε φορά η κάθε άποψη αναιρεί την προηγούμενη.Με λίγα λόγια δεν μπορώ να καταλήξω κάπου γιατί πάντα βρίσκω κάτι διαφορετικό.Οι ανησυχίες του καθενός ποικίλουν ,όμως το αστείο είναι ότι κανένας δεν ανησυχεί για το διάβασμα.Πολλοί λένε ότι διαβάζουν τελευταία στιγμή και περνάνε έτσι τα μαθήματα και λέω είναι δυνατόν?Θα ήθελα να μου πείτε τις δικές σας εμπειρίες και κατα πόσο πιστεύετε πως αυτά που είπα είναι αλήθεια ή ψέματα, καθώς και τις ανησυχίες που είχατε πριν την ένταξη σας στο πανεπιστήμιο και πως τις αντιμετωπίσατε. Ευχαριστώ :)Υ.Γ Αν δεν σας πειράζει γράψτε και το φύλο σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φοιτητής εδω. Λοιπον Σωκράτη εφτιαξα λογαριασμό για σενα. Θελω να σου πω να διαβάσεις καλά τα μαθήματα σου γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο ωραία όπως στα λένε. Αν είσαι τυχερός οι πανελλήνιες θα είναι εύκολες, αν οχι την έβαψες. Καλύτερα να στρωθείς τώρα μερικούς μήνες να διαβάσεις πάρα να χάσεις χρόνο ή χρόνια μετά να ξαναδώσεις ή να αλλάξεις σχολή. Εγώ τα μαθα με τον δύσκολο τρόπο. Κανε πρώτα μια έρευνα όσο μπορείς για τον αν αξίζει πραγματικά η σχολή σου η όχι(φυσικό, χημικό ξεχνα τα, εκτός αν έχεις μέσω), πήγαινε δες τι γίνεται στην πράξη γιατι και εγω τώρα τελειώνω μια σχολή και με βλέπω για δεύτερο πτυχίο γιατί στην πράξη αυτό που τελειώνω ήταν τέλειο πριν 10 χρόνια ενώ σήμερα δεν αξίζει. Για αυτό μην ακούς τους γονείς σου τι λένε. Πήγαινε κάνε κάτι από το οποίο θα βγάλεις λεφτά, στην αρχή για σένα και μετά για τους άλλους. Όσο για το αν οι φοιτητές κάνουν ζωαρα ισχύει μόνο για αυτούς που παίρνουν λεφτά από τους γονείς τους χωρίς να κάνουν τπτ. Αν θα αναγκαστείς να βρεις μια δουλειά για να καλύψεις τα έξοδα σου θα έχεις μια μέτρια ζωή (εκτός αν πας ιατρική, εκεί σου εύχομαι καλή επιτυχία), για καφέ και ποτά θα πας ανάλογα με τα κέφια, το σεξ όμως θέλει αλλα πράγματα, μην περιμένεις να έρθει μόνο του γτ θα ξανάρθεις για εξομολογησεις. Οπότε μπεις να πας να κάνεις παρέα με τις πιο όμορφες και έξυπνες κοπέλες από την σχολή σου, θα σου είναι πιο ευχάριστες απο ότι τα αγόρια. Αυτά από μένα. Σου εύχομαι καλό διάβασμα και καλή επιτυχία.
Το διαβασμα πρεπει να γινεται, γιατι νταξει αντε να σταθεις τυχερος σε 2-3 μαθηματα χωρις να χεις διαβασει, με τα αλλα ομως τι γινεται?Την φοιτητικη σου ζωη εσυ θα την διαμορφωσεις, μην ακους τι λενε ο Μακης,ο Λακης, ο Τακης.Καλη επιτυχια !
Scroll to top icon