ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2016 | 03:51

Μοναχικός δρόμος

Τελικά έπρεπε να φτάσω στα 31 για να καταλάβω τους πραγματικούς φίλους . Τώρα ποια που όλοι έχουν παντρευτεί η έχουν σχέση και όταν τους έχεις ανάγκη , απλά αυτοί είναι απών !! Τελικά κατάλαβα ότι η ζωή είναι ένας δρόμος που μόνος σου θα τον περπατήσεις έκτος και άμα έχεις σύντροφο . Ποτέ δεν είχα την ανάγκη ενός συντρόφου γιατί είχα πάντα τους φίλους και τώρα που με "παράτησαν" έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου . Αισθάνομαι εγκλωβισμένος και πανικοβλημένος , για αυτό αποφάσισα να πετάξω ότι κουβαλούσα (φίλους , οικογένεια . δουλειά ) και να προσπαθήσω να κάνω μια νέα αρχή . Μέσα από αυτήν την εξομολόγηση λέω ένα τελευταίο αντίο στους φίλους μου , στους συγγενείς και σε όλα αυτά που αισθανόμουν ότι ήμουν δεμένος και παίρνω τον μοναχικό δρόμο ελπίζοντας κάποια στιγμή να βρω και εγώ έναν σύντροφο και να πάψω να αισθάνομαι μόνος .
4
 
 
 
 
σχόλια
Δύσκολος ο μοναχικός δρόμος φίλε.Και δεν είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα πάψει να είναι μοναχικός.Είναι και η κοινωνία έτσι που τους μοναχικούς δεν τους αποδέχεται κι εύκολα.
Κάτι μου θυμίζει η εξομολόγησή σου. Από την άλλη πλευρά, θα σου πω καταρχήν πως είσαι λίγο μπερδεμένος: άλλος ο ρόλος των φίλων και άλλος του συντρόφου. Η ύπαρξη του ενός δεν αναιρεί την ανάγκη ύπαρξης του άλλου. Απλά, ξεμένοντας από "παρέα" συνειδητοποιείς ότι άντρας χωρίς σχέση μετά τα 30, αν δεν υπάρχει παρέα ελεύθερων φίλων, είναι χειρότερα από μοναχός.
Scroll to top icon