ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2016 | 23:28

Η αληθεια ειναι οτι

ποτε δεν ημουν απο τους ανθρωπους που κλαιγοντουσαν ΠΟΤΕ, παντα νευριαζα μ αυτους τους ανθρωπους τους κατηγορουσα και τους ελεγα αδυναμους. Ελεγα στον εαυτο μου οτι δεν πρεπει ποτε να γινεις ετσι, μην επιτρεψεις σε κανενα να σε κανει αδυναμη, ουτως η αλλως δεν θα μπορουσε ημουν σιγουρη και ετσι υψωνα τειχη και προχωρουσα μονη μου. ΨΕυτικες σχεσεις ψευτικες φιλιες και στο τελος ολο και περισσοτερη μοναξια. ομως αυτη η μοναξια με τσακισε, δεν αντεχω αλλο εχω κουραστει να παλευω μονη μου σ ενα τοσο αφιλοξενο περιβαλλον. και τελικα διαπιστωσα οτι αυτο που δεν αφηνα τους αλλους να μου κανουν το εκανα εγω στον εαυτο μου, μονη μου μ εφτασα σ αυτο το σημειο μονη μου με απεκλεισα μονη μου δεν αφησα τους αλλους να με αγαπησουν και να τους αγαπησω γιατι εδω δε μπορω να αγαπησω εγω εμενα, τι να τους κανω τους αλλους. και τωρα ειναι αργα να αλλαξουν οι καταστασεις. Τεσπα enough καλη πρωτοχρονια σ ολους να περνατε ομορφα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η μοναξιά δεν είναι μία κατάσταση που μπορεί να την βιώνει κάποιος αδιάκοπα, ούτε το να σε "τσακίσει" κάποια στιγμή σε κάνει αδύναμη, είσαι άνθρωπος πάνω απ' όλα και κάτι τέτοιο είναι ανθρώπινο. Καλή χρονιά να έχεις.
Scroll to top icon