ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2017 | 13:19

Δε λέει

Λίγη ζεστασιά στη καρδιά μου ζήτησα! Τόσα χρόνια κάθε χρόνο ακούω τα ίδια και τα ίδια! Καμία δεν εκτιμάει δε ξέρω πως σκέφτονται ειλικρινά.Όταν ζεις συνέχεια το ίδιο και προσπαθείς και παραμένει το ίδιο πως μπορείς να νιώθεις στα 30 σου? Πως μπορείς να ελπίζεις πλέον? Ενώ να ξέρω ότι αξίζω τα καλύτερα να παίρνω ένα μηδενικό στα ερωτικά μου!!Πρέπει να έριξαν κατάρα δεν εξηγείται αλλιώς
3
 
 
 
 
σχόλια
Αντί να σκέφτεσαι οτι οι άλλες κάνουν λάθος γιατί εσύ είσαι κελεπούρι και αξίζεις τα καλύτερα σκέψου τι κάνεις εσύ λάθος. Αν θες μια σχέση δεν πρέπει να έχεις ύφος χιλίων καρδιναλίων θεωρώντας οτι καμια δεν σε εκτιμά γιατί είσαι ξεχωριστός και μοναδικός. Αυτή ακριβώς η σκέψη απομακρύνει τους αλλους από δίπλα σου.
Κάπου υπάρχει ένα μοτίβο που επαναλαμβάνεται.Το πού βρίσκεται εσύ θα το βρεις. Σε επιλογές ; Σε συμπεριφορές ; Σε προσδοκίες ; Στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου και τους άλλους ;Ο κοινός παρονομαστής στην κατάσταση, είσαι εσύ. Ψαξ' το.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κατάρα, ίσως λάθος επιλογές. Μία φράση σου με προβληματίζει: "αξίζω τα καλύτερα". Μη στο αναλύσω, δε θέλω να ακουσθώ σκληρός ενώ ίσως δε χρειάζεται, καλή τύχη σου εύχομαι.
Scroll to top icon