ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2017 | 13:26

Πείτε εστω μια κουβέντα..

Αυτά τα Χριστούγεννα υπήρχαν φίλοι χρόνων που δεν απάντησαν καν στο μήνυμά μου να βρεθούμε μάλλον γιατί θεωρησαν ότι δεν ταιριαζουμε και τοσο πλεον και άλλοι που ενώ ήρθαν στην πόλη καταγωγης απο άλλες πολεις οπου δουλευουν, δεν ήμουν στις προτεραιότητές τους να με δούνε ούτε καν να μου πούνε ενα χρονια πολλά...Το ξέρω πως στη ζωή όσο περνούν τα χρόνια ισως απομένουμε και με λιγότερους ανθρωπους,αλλα φέτος ένιωσα μοναξιά και μελαγχόλησα..Να στελνετε τις ευχες σας ή να παίρνετε ενα τηλεφωνο να ρωτησετε "πώς εισαι;" γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ουτε αυτους τους λιγους ανθρωπους να μιλησουνε και το έχουνε πολυ μεγαλη ανάγκη.. ?
4
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως χώρισες και τους ξαναθυμήθηκες μετά από χρόνια;Γιατί συνήθως αυτό συμβαίνει.Όσο είσαι σε σχέση,ούτε μοναξιά νιώθεις,ούτε μελαγχολία,ούτε έχεις και την ανάγκη να ψάχνεις για παλιούς σου φίλους.Ακόμα κι αυτό το τηλέφωνο για το 'πως είσαι;'δεν το κάνεις σε κάποιον που σε γράφει.
Ξέρεις ποιο είναι το μεγάλο πρόβλημα; Αν δε φθάσει κάποιος στο σημείο μοναξιάς που περιγράφεις, δεν μπορεί να καταλάβει εκείνον που βιώνει αυτή τη μοναξιά. Ο χορτάτος δεν πιστεύει τον πεινασμένο εύκολα...
είσαι μεγάλη μορφή φίλος. Εύχομαι και όσοι δεν βιώσανε αυτην την μοναξιά και την απόρριψη και την θλίψη ,που και τα λόγια φθηνά περιγράφουν εδώ που τα λέμε, να μην την βιώσουν ποτέ.Και ας μην μας καταλαβαίνουν και συμπονάνε. Γιατι είναι κρίμα για έναν άνθρωπο.
Scroll to top icon