ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2017 | 15:36

Ψάχνοντας την ευτυχία

Ποτέ μου δεν γνώρισα την ευτυχία μέχρι τώρα, είχα καλές και κακές στιγμές μόνο και οι καλές ήταν ελάχιστες. Είμαι 38 στα 39 Και εργάζομαι σε ορυχείο, έχω έναν 9χρόνο γιό και είμαι χωρισμένος με την γυναίκα μου. Οι καλές στιγμές της ζωής μου ήταν ο γάμος μου και η γέννηση του γιού μου. Όλες οι υπόλοιπες είναι άθλιες, η γυναίκα μου με χώρισε λόγο δουλειάς γιατί δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Έτρεχα στα δικαστήρια 2 χρόνια και τελικά την κηδεμονία του γιό μου την πήρα εγω διότι η γυναίκα μου δεν ήταν άξια να τον μεγαλώσει, έφυγε στην Αγγλία για μια καλύτερη ζωή. Μετά με απόλαυσαν με όλα αυτά που γινόταν στα ορυχεία της Χαλκιδικής και έμεινα άνεργος στον δρόμο. Τον γιό μου τον έστειλα σε ένα κοινωνικό Ίδρυμα και εγώ προσπαθούσα να βρω δουλειά, κυνηγούσα την ευτυχία του γιού μου και την δικιά μου. Μου πήραν το σπίτι και το αυτοκίνητο και έμεινα στον δρόμο. Πήρα τον γιό μου και τρέχαμε σε όλη την χώρα με τις λίγες οικονομίες που μας απέμειναν ψάχνοντας δουλειά και μέναμε σε κέντρα για άστεγους, που είχαμε το δικαίωμα μόνο μια νύχτα διαμονή. Μείναμε πολλές φορές στον δρόμο και σε σπίτια φίλων αλλά δεν ήθελα να τους γίνω βάρος για πολύ και δεν τους εμπιστευομουν τον γιό μου. Κουβαλουσαμε τις βαλίτσες και τους σακκους μας μαζί και ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Κάποια βράδια σκεφτόμουν τα λόγια των μακαριτων των γονιών μου που τους έχασα σε ηλικία 22 ετών να μου λένε ότι θα γίνω σπουδαίος μια μέρα ή όταν πήγαινα σχολείο και επερνα 20 στο διαγώνισμα των μαθηματικών πίστευα ότι θα γίνω σπουδαίος οικονομολόγος και καλός πατέρας. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό στην ήπειρο βρήκα δουλειά, με έβαζαν να σπάω πέτρες και να ανοίγω λακους για ιδιωτική χρήση. Πίστευα ότι θα γίνω σπουδαίος και το μόνο που έγινα είναι να σπάω πέτρες. Με τα λεφτά μείναμε σε ένα ξενοδοχείο και περάσαμε σε αυτό τις γιορτές, βρήκα αυτό το site και αποφάσισα να γράψω την εξομολόγηση μου εδώ. 2017 και βρήκα δωρεάν μαθήματα λογιστικής από ένα γραφείο, ευελπιστώ κάτι καλύτερο πάνω σε αυτό το θέμα για.Τον γιό μου και για μένα. Δεν χάνω την πίστη μου μου, θα κυνηγάω πάντα την ευτυχία. Καλή χρονιά και χρονια πολλά σε όλους !!
9
 
 
 
 
σχόλια
Τόσοι άστεγοι είναι στο δρόμο, κάλλιστα μπορεί να ανήκει η ιστορία σε έναν από αυτούς. Αλήθεια εξομολογουμενε είσαι άξιος σεβασμού με όλη τη σημασία. Με κάτι τέτοιες προσωπικότητες ελπίζω στην εξέλιξη μας. Μπράβο σου. Αυτά να τα βλέπω εγώ και άλλοι πολλοί που ανήκουμε στη κατηγορία των φυγοπονων όσον αφορά το διάβασμα και τον ιδρώτα που ρίχνει κάποιος για να πετύχει κατι.
Scroll to top icon