ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2017 | 22:07

Σπαρτη-Κρητη-Καππαδοκία

Έχω στις φλέβες μου Σπαρτιατικο, Κρητικό και...λίγο Τουρκικο αίμα. Αυτό το τελευταίο το έμαθα πρόσφατα. Δεν το περίμενα γιατί είμαι παλλευκη και ξανθιά :-) Ας τολμήσει κάποιος να μου πει πως δεν ειμαι Ελληνίδα. Ακόμα και αυτή η γλυκύτατη ηθοποιός η Χριστίνα Αλεξανιαν που έχει Τουρκικες και Αρμενικες ρίζες Ελληνίδα θεωρείται και μπράβο της. Όπου βρίσκεται η καρδιά μας, εκεί είναι η πατρίδα μας...
11
 
 
 
 
σχόλια
Ναι είσαι Ελληνίδα!!!Οι αλλοι λαοί γιατι χαίρονται που είναι Γάλλοι,Άγγλοι,Γερμανοί;Έχουν στα μουσεία τους τα Ελληνικά γλυπτά,συγγράμματα..Τα οποία έχουν κλέψει και πάλι έχουμε..φαντάσου ποσά ήταν!!!Υπηρχαν οι αρχαίοι Έλληνες,υπήρξε ο Μέγας Αλέξανδρος,υπήρξε το Βυζάντιο χίλια χρόνια και...η μεγαλύτερη αυτοκρατορία!!Υπαρχει η ορθοδοξία και θα παραμείνει!!Ανεκαθεν οι Έλληνες έφτιαχναν ναούς,δεν χάθηκαν με τα χρόνια!!
Σωστά, μπράβο της της Αλεξανιάν που θεωρείται Ελληνίδα γιατί όλοι ξέρουμε ότι το να είσαι Έλληνας/ιδα είναι αντίστοιχο του να κερδίζεις το χρυσό στους Ολυμπιακούς ή το να δουλεύεις στο cern, απαιτείται ο ίδιος προσωπικός μόχθος... Ε ρε τι διαβάζουμε.
Δεν καταλαβαίνω καν τον συλλογισμό. Ούτε καταλαβαίνω γιατί τρέμεις στην ιδέα να σου πει κάποιος ότι δεν είσαι Ελληνίδα. Τι πάει να πει Έλληνας ρε παιδιά, στην τελική; Και πού ξέρεις ότι πριν 127 χρόνια μια γιαγιά σου δεν έκανε κανά παιδί με έναν Τσέχο, έναν Αυστραλό, έναν Κινέζο ή έναν Πακιστανό; τόσο "καθαρό αίμα" έχεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε στην τελική; και γιατί σε νοιάζει τόσο πολύ; Και πού κολλάει η Αλεξανιάν και η Ελλάδα και όλο της το σόι; Και αφού όπως λες όπου είναι η καρδιά είναι η πατρίδα, ρώτα την καρδιά σου ποια είναι η πατρίδα σου και μην ασχολείσαι με τα αίματα. Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μπορεί να εισαι πολλές εθνικότητες μαζί αν θες να κάνουμε ανάλυση αίματος.
βασικα η Καππαδοκια ηταν ελληνική... και τα αρχαια χρονια και πριν την Μικρασιατικη καταστροφη... δεν καταλαβαίνω πως εισαι σιγουρη γι αυτο! και εγω απο Μικρα Ασια κατάγομαι αλλα δεν θεωρούμαι Τουρκος, αφου είχε γινει ανταλλαγή πληθυσμών και ζουσαν ελληνες στην την πολη μου (των προπαπουδων δηλαδη)...πραγματικά ο συλλογισμός σου δεν βγαζει νοημα! φιλικα :)
Scroll to top icon