ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 19:11

Πως τα καταφέρνεις;; (all in και οτι γίνει)

Όση προσπάθεια και να κάνω για να σε βγάλω απο τη ζωή μου, δεν τα καταφερνω!!!Πάντα κάτι θα κάνεις, κάτι θα πεις και θα τρέξω στην αγκαλιά σου...Πες μου τελικά...πες μου τι θέλεις από τη ζωή μου για να ξέρω και εγω πως να νιώσω...Εαν είμαι απλά η καβάτζα σου γιατί μου δίνεις ελπίδες;; Είπες δεν θέλεις να με πληγώσεις και οτι δεν είσαι έτοιμος για σχέση... Καταλαβε όμως οτι 5 μήνες τώρα εχω δεθεί μαζί σου....προσπαθώ να σε δω πιο χαλαρά αλλά έχω δεθεί. Στο είπα, σου ζήτησα να το τελειώσουμε γιατί κάποιος θα πονέσει....Νόμιζα δεν θα ξαναέστελνες, νομιζα καταλαβες,ένιωσα για λίγο δυνατή.... Δεν είμαι όμως, νιώθω το σκυλάκι σου. Πάλι υπέκυψα στο τηλεφώνημα σου...Ας είναι, εύχομαι να καταλάβεις νωρίς με τι καρδιά θέλεις να παίξεις. Είμαι έτοιμη να σου δώσω όση αγάπη έχω μέσα μου και ακόμα παραπάνω! Εαν δεν την θες πέτα την....μην σε ακούσω όμως να πεις δεν υπάρχουν γυναίκες που να αγαπούν, θυμήσου πως όταν είχες εμένα έπαιζες με άλλες 10... Παίξε για να χάσεις και να μάθεις, εμένα οι μετριότητες δεν με συγκινούν ή τα δίνω όλα ή τίποτα! Θα ρισκάρω!
3
 
 
 
 
σχόλια
Οι άνθρωποι είμαστε πολυγαμικά όντα (οι άντρες σε ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό απ' τις γυναίκες). όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε αυτό, τόσα περισσότερα δράματα θα γλιτώσετε.
έχεις κάνει καμία έρευνα πάνω στο θέμα και εισαι τοσο σίγουρη γιαυτο? λοιπον βιολογικά οι άνθρωποι είμαστε τα μονα νοημαντα όντα πανω σε αυτον τον πλανήτη και ετσι δημιουργήσαμε τις κοινωνίες και τις θρησκείες μας. Αν είμαστε πολυγαμικά όντα γιατι σχεδόν καθε πρότυπο κοινωνίας και θρησκείας χαρακτηρίζει ως 'αρετή' την μονογαμία? μήπως ετσι προβάλουμε μια υποσυνείδητη ανάγκη προς την μονογαμία? περα απο το οτι οι περισσότεροι ολοκληρομενοι άνθρωποι που εχω γνωρίσει ειναι σε σχέση. αυτη η καραμέλα το οτι οι άνθρωποι είναι πολυγαμικά όντα με εχει κουράσει, κάπως ετσι παλιοτερα και εγω δικαιολογουσα τον εαυτο μου αλλα περισσοτερο οδηγουμουν απο ανασφάλειες, φοβους και απωθημένα παρα απο καποια πραγματική ανάγκη.
Όσο δίνεις το δικαίωμα θα παίζει μαζί σου και θα φταις μόνον εσύ, το θύμα ενίοτε φέρει μεγαλύτερη ευθύνη από το θύτη. Κάτι ακόμη: το "δε θέλω σχέση" συνήθως αφορά στο λήπτη του μηνύματος και όχι γενικά.
Scroll to top icon