ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 20:17

Αν εσείς μπορείτε να βγάλετε άκρη...

Με φλερταρε συνεχώς στα διάλειμματα στη σχολή από τον Οκτώβριο.Ανταποκρινομουν γενικώς πλην όμως ποτέ δεν της έστειλα ,ποτέ δεν της πρότεινα να βγούμε.Αυτο έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα , κάτι που το αποδέχτηκε .Της πρότεινα να βγούμε Αθήνα (μιας που θα γυρνούσαμε εκεί από τη Πάτρα όπου σπουδάζουμε).Είχα πει λοιπόν μία ορισμένη μέρα να βγούμε ,όμως δε ακυρώθηκε εκ μέρους της το ραντεβού λόγω χιονόπτωσης και παγετού.Μου πρότεινε την αμέσως επόμενη μέρα το πρωί , όμως πάλι ακυρώθηκε , αφού της έστειλα ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο θα είχε περισσότερο ακομα κρύο .Έτσι μετά και από αυτό, εκείνη είπε "νταξει χαλαρά αν είναι από βδομάδα αν φτιάξει ο καιρός , αλλιώς Πάτρα σίγουρα" .Περιμένοντας λίγες μέρες ,είδαμε ότι ο καιρός επρόκειτο να φτιάξει κ έτσι της είπα εγώ στο τέλος μιας συνομιλίας ότι "πιστεύω ότι θα σε δω τις επόμενες μέρες , εφόσον λένε ότι θα φτιάξει ο καιρός".Σε αυτό εκείνη δεν απάντησε.Επειτα μία μέρα είχαμε μία μεγάλη συζήτηση μέσω facebook (7-8 ώρες σχεδόν συνεχόμενες) στην οποία της ανοιχθηκα ως προς κάποια θέματα .Κυρίως οικογενειακά και οικονομικά , τα οποία είναι αμφότερα σε άθλια κατάσταση.Σε αυτή τη συζήτηση εκείνη σοκαρίστηκε , και είπε ότι μελαγχόλησε .Την επόμενη μέρα δεν της έστειλα τίποτα ,παρά μόνο το βράδυ αργα μία φωτογραφία που έκανα ναργιλέ.Εκείνη απλά με καληνυχτησε σε αυτό ενημερωνοντας με ότι πάει για ύπνο .Την επόμενη μέρα , εγώ της απάντησα σε αυτό , αργά το βράδυ στέλνοντας της πάλι μία φωτο με ναργικε που είχα πάει σε άλλο μαγαζί όμως .Αμέσως μετά τη ρώτησα το απλό "τι κάνεις εσύ;;".Αυτή το διάβασε αμέσως αλλά δεν έχει απαντήσει εδώ κ 2-3 μέρες, ενώ είναι μέσα άπειρες ώρες και κάνει παντού λικε και ανεβάζει φωτο της.Τι συμβαίνει;;;
23
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης δική μου άποψη στην παραπάνω ερώτηση για το αν ξενερωνε λόγω προβλημάτων ή λογω συμπεριφορας ψηφίζω πως ενοχληθηκε από την συμπεριφορά.
ΦΥΣΙΚΑ και βγαίνει άκρη. Δεν βγαίνεις μαζι της λόγω χιονια. Δεν ξαναβγαινεις μαζι της λόγω χιονιά. Μιλάτε και της ανοιγεσαι για το ποσο χαλια ειναι ολα και μετά της στελνεις φωτο που εισαι εξω και περνας καλα. Και μετά της ξαναστελνεις Φωτο πως περνας καλα. Αρα είχε Καλυτερο καιρο και προτιμησες να κανεις ΚΑΤΙ άλλο από το να βγεις Μαζι της. Και της το λες κιολας!!! Κοιτά με!Και αναρωτιέσαι και τι συμβαίνει;;;! Ασε που εκανε ήδη υπομονη.. Αν θελεις καποιον βρίσκεις λυσεις. ΕΙλικρινα εάν κάποιος μου έστελνε άρθρο με τον καιρό ώστε να ακυρώσει ραντεβου Θα του ευχόμουν να πάθει κρυοπαγήματα!!!
να της πεις να βγείτε με ώρα, μέρος και όλες τις λεπτομέρειες, χωρίς να σε απασχολεί πόσο φυσάει ο βοριάς. Πείτε τα από κοντά, που κάθεστε στο facebook 8 ώρες και μελαγχολείτε παρέα.
Της τηλεφωνεις να της ζητήσεις ραντεβου. Μην το ακυρώσεις για οποιοδήποτε λογο. Παρε της κι ενα τριαντάφυλλο και ζήτησε της συγνωμη. Φρόντισε να περαςει ομορφα, να νιώσει ευχάριστα. Ήδη ξεκινάς με αρνητική βαθμολογία!! Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση ειναι το να δεχτεί!Φαινεσαι καλος άνθρωπος αλλα όλο αυτο που εγινε πιθανοτατα την ενόχλησε. Ηταν άκομψο και σου το Λεω ευγενικά. Έπρεπε με την πρώτη ευκαιρία που ειχες να της προτείνεις να βγείτε μιας και Ειχες ακυρώσει δυο προτάσεις της. Μια ερώτηση θα σου κανω που θα έπρεπε να την κανω εξ αρχής. Εςυ ενδιαφερεσαι για την κοπελα; Την Θελεις; ΓΙατι δεν Καταλαβαινω κατι τέτοιο.
Εγώ μένω σε αυτό:"Μου πρότεινε την αμέσως επόμενη μέρα το πρωί , όμως πάλι ακυρώθηκε , αφού της έστειλα ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο θα είχε περισσότερο ακομα κρύο".Έξω θα τον πίνατε τον καφέ; Σε ταράτσα; Εγώ αν ήθελα να βγω με κάποιον και όλο καταλήγαμε να μιλάμε για το μετεωρολογικό δελτίο λες και έρχεται τυφώνας να μας πάρει και να μας σηκώσει, και κατέληγα να στέλνω εγώ για να βγούμε και να μου στέλνει άρθρα με βαθμούς κελσίου, θα ξενέρωνα. Πόσο μάλλον αν μετά μου έστελνε φωτογραφίες από εξόδους με ναργιλέδες που σημαίνει ότι μια χαρά βγήκε έξω παρά τον τρόμο του για την επικείμενη χιονοθύελλα.
Εσυ να επιμείνεις και να δείξεις ότι την θέλεις!!Ειχα διαβάσει μια εξομολόγηση που έλεγε ότι οταν θέλεις τον άλλο δε σου τα χαλάει ο καιρός!!Βγαινεις και με χιόνια!!Μπορει να ήταν δικιά της και να απευθυνόταν σε σένα...!!
Νομίζω ότι ο χρήστης boomerang είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα.Τις γιορτινες μέρες μιλήσαμε 3-4 φορές από facebook.Μία φορά στο τέλος της συζήτησης είπε "χάρηκα πολύ πού τα είπαμε" .Συχνά επίσης προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα "παιχνιδιάρικο"( να την "μπαίνει ο ένας στον άλλον") .Όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν απάντησε στο "τι κάνεις εσύ;" .Πρεπει να γω πείραξε κάτι πολύ. Γιατί έτσι μπορει να μη της ξαναστειλω.Ομως τη σκέφτομαι.Δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες για να κολλήσω με το "φτύσιμο" της.Δεν ξέρω αν έχει βρει άλλον στο μεταξύ .Σε ότι θέλετε να ρωτήσετε είμαι πρόθυμος να σας απαντήσω
@ ΛεμονιΕγω πιανομαι απο τα εξης δυο πραγματα που ειπε:1)η κοπελα ζητουσε επιμονα να μαθει λεπτομερειες για τα προβληματα του. Αν δεν την ενοιαζαν, το πιο πιθανο ηταν να διακοψει καπως τη συζητηση ή να απανταει μονολεκτικα κ αδιαφορα. Το οτι ρωτουσε να μαθει, σιγουρα ειναι καλο σημαδι. Και... 2) Του ειπε "με μελαγχολησες". Αν ο αλλος σου ειναι αδιαφορος, δεν σε αγγιζουν τοσο τα προβληματα του. Οκ, λυπασαι λιγο γιατι εισαι ανθρωπος, αλλα μεχρι εκει. Το οτι η κοπελα του ειπε οτι στενοχωρηθηκε με αυτα που ακουσε, σημαινει οτι τον νοιαζεται κ οτι την επηρεαζουν κ κεινη τα οσα περναει αυτος.
Προφανως η κοπελα ξενερωσε κ να σου πω την αληθεια κ γω αν ημουν στη θεση της θα ειχα ξενερωσει. Φιλε μου, αν ηθελες να βρεθειτε, οφειλες να το επιδιωξεις με πιο αποφασιστικο τροπο. Οκ, λογω του καιρου δεν εκατσε στην αρχη η συναντηση, αλλα μετα μπορουσες να ξαναπροτεινεις συγκεκριμενη μερα κ ωρα συναντησης. Τι παει να πει "πιστεύω ότι θα σε δω τις επόμενες μέρες , εφόσον λένε ότι θα φτιάξει ο καιρός". Μου θυμιζει αυτα που λενε μερικοι, οταν δουν καποιον γνωστο στο δρομο, τα "να κανονισουμε ρε να παμε για κανα καφε". Που τα λενε απλα για να τα πουνε δηλαδη. Αν καιγοσουν να τη δεις, επρεπε να της πεις κατι του στυλ "βλεπω την Τεταρτη οτι θα εχει ηλιοφανεια, αρα θες να παμε για καφεδακι κατα τις 4? Αυτα τα γενικολογα "ναι να παμε για καφε καποτε στο μελλον" αφενος δινουν στον αλλον(στην αλλη στην συγκεκριμενη περιπτωση) την εντυπωση οτι το λες απλα για να το πεις κ αφετερου οταν το λες κ τελικα δεν επιδιωκεις οντως να βρεθειτε, η αλλη παιρνει το μηνυμα οτι δεν την θες κ τοσο, γιατι αν την ηθελες, θα ειχες προτεινει συγκεκριμενη μερα, ωρα κ μερος για συναντηση. Εσυ απλα το αφησες ετσι στο φλου "θα τα πουμε καποτε μεσα στις επομενες μερες". Επισης, οι φωτο που τις εστελνες μαλλον απο σενα ηταν μια προσπαθεια να πιασεις κουβεντα, εκεινη ομως ισως να μη καταλαβε τη σκοπιμοτητα τους. Κ βασικα ισως κ να σκεφτηκε οτι "οκ, αν θελει να μου πει κατι, ας το πει καθαρα, τι στελνει φωτος στο ασχετο?". Γι αυτο κ δεν απαντησε. Γιατι επι της ουσιας δεν υπηρχε κατι να σου απαντησει.Συμπερασμα: αν την θελεις οντως, μην το πηγαινεις μεσω Λαμιας, δειξ' της το πιο ξεκαθαρα. Οχι, μια φωτο με ναργιλε δεν μπορει να ερμηνευτει απο κεινη ουτε ως "σε θελω", ουτε ως "μου ελειψες". Ερμηνευεται απλα ως "τωρα γιατι μου το στελνει αυτο". Αν θες ξεκαθαρη σταση απο κεινη, δειξε της κ συ ξεκαθαρα τι θες απο κεινην.
Κρατάω αυτο που είπες περί αποφασιστικότητας την οποία δεν επιδεικνύω.Θα συμφωνήσω μαζί σου ,ήταν λάθος μου.Ομως όταν της πρωτοπροτεινα να βγουμε ,ήμουν συγκεκριμένος και αποφασιστικός - λέγοντας της ώρα και μέρος και μερα συνάντησης . Πιστεύω ότι ήθελε να βγει μαζί μου.Δεν νομίζω να ήταν μία "καυλαντα " να περάσει η ώρα της.Ομως , κ.boomerang ,θα υπάρχει ήταν θέμα.Και μόνο αν δείτε τις απαντήσεις κάποιων άλλων πιο πάνω θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν διαφορετικές οπτικές.Τελικα ξενέρωσε με το ότι δεν ήμουν αποφασιστικός ή με το ότι έμαθε τα οικογενειακά και οικονομικά μου θέματα;
Το οτι ησουν μια φορα αποφασιστικος δεν αρκει, οταν μιλαμε για διεκδικηση μιας κοπελας που σου αρεσει. Εφοσον το πρωτο ραντεβου δεν εγινε, οφειλες να δειξεις οτι συνεχιζεις να θες να βρεθειτε κ να επιδιωξεις να κανονισετε συγκεκριμενη μερα. Δεν αμφιβαλλω οτι η κοπελα ηθελε να βγει μαζι σου, ηθελε ομως μαλλον να δει οτι κ συ το θες πολυ, πραγμα το οποιο εσυ μετα την πρωτη φορα δεν της το εδειξες κ τοσο. Γι αυτο κ ξενερωσε πιστευω.Εγω δεν πιστευω οτι ξενερωσε με τα οικογενειακα-οικονομικα σου. Αλλωστε, δεν ευθυνεσαι εσυ γι αυτα, οποτε δεν στεκει το να την πειραξε κατι απ αυτα. Αυτο που σου ειπε στο τελος, οτι μελαγχολησε, εγω το ερμηνευω ως εξης: θελησε να σου δειξει οτι το προβλημα σου την επηρεασε, αρα οτι νοιαζεται για σενα. Δηλαδη εγω πιο πολυ βλεπω αυτο που λες κ συ, οτι ηθελε να σου δειξει οτι σε συμπονα κ οτι σε καταλαβαινει. Δεν νομιζω οτι μ αυτη τη φραση("με μελαγχολησες")ηθελε να σου πει αυτο που λενε οι αλλοι, οτι την πειραξε η μιρλα σου.
Θεωρώ οτι η ερώτησή σου δε μπορεί να απαντηθεί με τα λίγα δεδομένα που υπάρχουν. Δηλαδή εξαρτάται από τι είδους οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα ανέφερες, με ποιο τρόπο τα παρουσίασες και τι προοπτική υπάρχει.'Εχε κατά νου οτι μπορεί να ήταν ευγενική και να έδειξε ενδιαφέρον να σ'ακούσει, όμως συνήθως αν κάποιος θέλει κάτι "ελαφρύ" μαζί σου (να περνάει καλά κτλ) ξεκόβει, δε γουστάρει να βαραίνει με προβλήματα. Δεν κρίνω σωστό ή όχι, απλά λέω τι παρατηρείται συνήθως.Και πάλι θεωρώ οτι άθελά σου(?) έδωσες λάθος μηνύματα.
Τη μία της ανοίγεσαι και καλά για τα άθλια οικονομικά σου, της χαλάς τη διάθεση, την επόμενη φωτό από μαγαζί και τη μεθεπόμενη ξανά από άλλο μαγαζί.Επίσης όταν ήταν να βγείτε, μόνο τον Αρνιακό δεν έβαλες να την πάρει ο ίδιος τηλέφωνο να το ακυρώσει.Θες ακόμα να το συζητήσουμε ή κατάφερες να τα συνδέσεις;
άσχετο με την εξομολόγηση και συγγνώμη που παρεμβαίνω στον ειρμό των σκέψεών σας εδώ που παραθέτετε επι της εξομολόγησης του Γιάννη , αλλάΛεμόνι(το) να σε βλέπουμε πιο συχνά, να απαντάς σε πιο πολλά θέματα εαν μπορείς,
Σ'ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση.Κι εγώ απόλαυσα το πρωί με τον καφέ μου, τα σχόλιά σου περί Καμύ, στην εξ/ση της Μαριάμ.Να προσθέσω για την περίπτωση του Γιάννη, αλλά και για γενική χρήση, πως αυτό που εκείνος χαρακτηρίζει ως "ανοίγομαι", η άλλη μπορεί να το εξέλαβε ως μίρλα και κλάψα. Επιπλέον μπορεί να σκέφτηκε οτι της τα έλεγε επίτηδες για να μην περιμένει κέρασμα από εκείνον ή οτιδήποτε.Τώρα αν σε αυτό προσθέσεις τις φωτό από τα μαγαζιά που δείχνουν οτι βγαίνει, ξοδεύει κτλ (και δεν κρυώνει κιόλας)..βουαλά!! Η κοπέλα νομίζει οτι δεν είναι σοβαρός απέναντί της.
Ρε παιδιά μισό λεπτό.Συζητηση είχαμε από την οποία έτυχε να πιάσουμε το θέμα και των οικογενειακών αλλά και των οικονομικών.Προσεξτε.Με την εν λόγω κοπέλα μιλούσα και προ 2 ετών .Προ δύο ετών πάλι η ίδια φάση παιζόταν και κάπως έτσι , δεν προχωρήσαμε ποτέ.Ειχαν πέσει κάποια "πεταχτά" αλλά ως εκεί.Για 2 χρόνια δεν είχαμε καμία επικοινωνία και από το περσινο οκτώβρη ξαναμιλήσαμε.
Δεύτερον , εκείνη με ρωτούσε επίμονα να μάθει λεπτομέρειες.Περισσοτερο συμπόνια και κατανόηση έδειχνε παρά λυπηση.Ως προς τα κεράσματα θα σας πω μόνο ότι όσες φορές στο παρελθόν πήγαινα να τη κεράσω , μετά εκνευρισμου δε το δεχόταν .Επίσης στη μεγαλη συζήτηση που είχαμε είπε ότι απεχθάνεται τα πλουσιόπαιδα
Στα γράψαμε στην προηγούμενη εξομολόγησή σου Γιάννη...Πάντως, συμπληρωματικώς θα σου πω ότι το γεγονός πως ανοίχτηκες δεν είναι κατ'ανάγκη θετικό, και πολύ περισσότερο στην περίπτωσή σου όπου η κοπέλα σου είπε μέσες άκρες ότι την κατέθλιψες...
Scroll to top icon