ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 01:35

Το μυξομάντηλο ως καύσιμη ύλη

τον συχάθηκα σημερα το απόγευμα τον ξαδερφο μου. Καθόμασταν στο τζάκι παρεα ηταν συναχωμενος και πεταγε τα χαρτομαντηλα με τα οποία σκουπιζε τη μυτη του μεσα στη φωτιά. Οσο σκεφτομουν τι καιγοτανε εκεινη την ωρα μεσα εκει μου ερχοταν να τον πεταξω κι εκεινον στη φωτιά. Συχαμένο άχρηστο πλάσμα. Οταν κάποια στιγμη του ειπα "σταματα ρε μαλακα να πετας τα μυξομαντηλα σου μεσα στο τζακι" μου απαντησε οτι ετσι ειχαμε πιο πολυ φωτιά και καναμε και οικονομια στα ξυλα. Πόσο άχρηστος άντρας πόσο ηλίθιος. Είπα να μεινει στο σπιτι μου μιας και περασε στην Αθηνα στο Πανεπιστημιο για να μην πληρώνει ενοικιο και ωρες ωρες το σκυλομετανιώνω. ι.Τον ακουω τωρα που κοιμαται και απο τη μια με εκνευριζει αποτην άλλη τον λυπαμαι και αυτον να του πω να τα μαζευει μεσα στην εξεταστικη και την ερημη τη θεια μου που ξερω ποσο δυσκολευεται οικονομικα. Με εκνεύρισε πραγματικα σημερα το απόγευμα.Είμαι κι εγω περιεργος ειναι κι εκεινος ομως βλάχος καράβλαχος.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το πρόβλημα σου σίγουρα δεν είναι τα χαρτομαντηλα πού πέταξε στο τζάκι.Η συγκατοίκηση δεν είναι εύκολο πράγμα είτε γίνεται με γκόμενο,σύζυγό,φιλο κλπ.Εδώ με τη μάνα μας φρικαρουμε ώρες ώρες.Σε συμβουλεύω να εξηγηθεις το συντομότερο δυνατόν για να μη γίνει όλο το σόι μπάχαλο.
Τον ξάδερφο σου που είναι-ήταν κρυωμενος,δεν τον λυπήθηκες;Τι πείραξε που τα πετούσε στο τζάκι τα χαρτομάντιλα για να καούν;θα ήταν καλύτερα να γέμιζε το σταχτοδοχείο με αυτά;Αν είναι ακόμα αρρωστουλης,πήγαινε παντου ένα ζεστό τσάι..!!
Scroll to top icon