ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 15:05

"Τα'χεις παθει ολα ε;"

Χθες πηγα σε ενα χιπ χοπ live μετα απο πολλα χρονια με την κολλητη μου, με σκοπο να θυμηθουμε τα εφηβικα μας χρονια. Εκει που, επιτυχως, κοπανιομασταν και απολαμβαναμε τη στιγμη μας γυρνανε εναν μπαφο. Εμεις πλεον πινουμε πολυ σπανια γιατι δεν κολλαει με τις υποχρεωσεις μας αλλα εκεινη τη στιγμη πολυ θελαμε να την ακουσουμε! Εε ηπιαμε λοιπον και, παλι επιτυχως, την ακουσαμε τερμα! Μετα απο λιγο κατι επεσε απο την φιλη μου και εψαχνε με φακο κατω να το βρει και γυρναει αυτος που μας κερασε και της λεει "τα'χεις παθει ολα ε" με ειρωνικο υφακι. Με αφορμη αυτο το περιστατικο εχω να πω σε ολους οσους κοροιδευνουν τους ακουσμενους το εξης:ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΑΜΕ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΙΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΑ! ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΗΦΑΛΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ευχαριστω.
8
 
 
 
 
σχόλια
Θα έλεγα να πίνεις κάτι,να μη σε πίνει...Είτε είναι αλκοόλ,είτε κάτι άλλο!!Αυτος που σε κέρασε δεν ειχε κακή πρόθεση με αυτο που σου είπε,ετσι νομίζω!!
Πράγματα μας πέφτουν γενικώς, και στο σινεμά, και στο αυτοκίνητο και ύστερα τα ψάχνουμε με το φακό του κινητού. Δεν είναι επιλήψιμο.Δικαίωμά σου να πράττεις όπως θέλεις και να πίνεις ό,τι θες.Αλλά προς τι η τόση ταραχή σου; Γιατί θίχτηκες; Όπως λες, και αυτός που σε κέρασε, το ίδιο κάπνιζε.Δεν ξέρω πόσο απέχεις από την εφηβεία αλλά η αντίδρασή σου είναι εφηβική. Μάθε να αγνοείς ηλίθια σχολιάκια δίπλα σου για οποιαδήποτε αφορμή - μεγάλωσες πια. :-Ρ(Θα έλεγε κανείς ότι αρπάζεστε που δε συναγωνίζεστε πια την "αντοχή" των άλλων και σας τη λένε από πάνω...)
Αν σε χαλαει να βλεπεις ανθρωπους να περνουν καλα και να ειναι αυθορμητοι μπορεις καλλιστα να κατσεις σπιτι σου με τους φιλους σου. Εκει οπου δεν θα υπαρχουν ακουσμενοι να στην χαλανε..Επίσης δεν σου χτυπήσαμε τη πόρτα να σου το πουμε.δεν ήρθαμε σπίτι σου. .πιες ένα τσιγάρο να ισιωσεις
Scroll to top icon