ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2017 | 00:53

ερωτας

Ο έρωτας που αξίζει δεν είναι ο έρωτας που μας κάνει να πέφτουμε στα πατώματα,που μας πληγώνει,που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και εμείς τρέχουμε σαν καημένοι από πίσω του.Ο έρωτας που αξίζει είναι αυτός που μας κάνει να έχουμε ένα μόνιμο χαμόγελο,να είμαστε δημιουργικοί,να αγαπάμε τη ζωή. Ας πάψουμε να θεωρούμε ελκυστικό το μη διαθέσιμο. Μια νύχτα στον καναπέ με πίτσα και αγκαλιά είναι πολύ πιο κοντά στην ευτυχία από αυτό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Προφανως δεν εχεις ερωτευτει ποτε στη ζωη σου για να λες αυτες τις ανοησιες. Ο ερωτας, η αγαπη ειναι κ συνωνυμα του πονου πανε πακετο καποιες στιγμες. Δεν ειναι μονο χαμογελα κ ευτυχια, αυτα ειναι στις ταινιες μονο οχι στη ζωη. Δεν υπαρχουν τελειες σχεσεις κ ερωτες. Τραβα φαε πιτσες κ ασε τους ερωτες για τους μη φυγοπονους.
Ο έρωτας που αξίζει θα είναι αυτός που θα καταφέρει να μας αλλάξει προς το καλύτερο. Εκεί που ο φουλ εγωιστής θα ρίξει τα μούτρα του ενώ ακόμα βγάζει σπίθες από θυμό, για να ηρεμήσει τον άλλον. Ας πέσουμε και στα πατώματα, δεν σημαίνει ότι δεν άξιζε. Θα σηκωθούμε, κανείς ποτέ δεν έμεινε καρφωμένος στο πάτωμα, κάθε σχέση μικρή, μεγάλη, καλή, κακή, κάτι μας μαθαίνει.
Ειμαστε στον καναπέ με την πίτσα,με την ησυχία μας και έρχεται ο έρωτας μας δίνει μια ώθηση και μας πάει στο διάστημα!!Χανουμε την ησυχία μας και τα βλέπουμε ολα θαυμάσια!!!Μια του λέξη μας κρατά να βλέπουμε τη γη από ψηλά και μια άλλη λέξη του μας ρίχνει στην κόλαση!!Ημασταν σε ένα τέλμα...Και τωρα ειμαστε στο τρενάκι του λούνα παρκ!!Ευτυχως ειμαστε πάνω συνέχεια,για λιγο είναι η κατηφόρα!!Ο Θεός μας δίνει ένα παράδεισο αν πάμε μαζί του αλλα εμείς διαλέγουμε να ειμαστε με το άλλο μας μισό,αυτόν που θελουμε τόσο πολυ και πάνω απ ολα!!
δεν υπάρχει έρωτας που να να μην αξίζειτα πιο όμορφα ποιήματα, τραγωδίες, στίχοι τραγουδιών ,πονήματα , όνειρα και ελπίδες, όμορφες αναμνήσεις της φαντασίας μας καμώματα και όμορφα θέλω που γραφτήκαν ελπίζω στο βιβλιο της Κλωθώς τις σελίδες και θα μείνουν για πάντα όμορφη θύμηση χαμένης αγάπης και ανεπλήρωτου έρωτα να γλυκαίνει και την στιγμή οποιου τέτοιον χαμό στην ζωή του δυστύχησε να βιώσει , έχουν γραφτεί , κελαηδιστεί και κλαφτεί ακριβώς για αυτούς τους έρωτες που αναφέρεις...μόνιμο χαμόγελο σαν την θυμάσε και γλυκό όνειρο πως σε αγκαλιάζει και γλυκά σαν σε φιλά πριν ξανακατέβεις προς τα Τάρταρα μολις αντιληφθείς οτι ταξίδεψες για λίγο πάλι σε ψεύτικιας ανάμνησης το διαβατό
Scroll to top icon