ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 00:41

Λοιπον

Το παρακατω δεν ξερω αν μπορει να χαρακτηριστει εξομολογηση ομως θα ηθελα να περασει.Ειμαι 17 και μου δοθηκε η ευκαιρια να παω σε κλαμπ για πρωτη φορα,μαζι με το φροντιστηριο.η αληθεια ειναι οτι με τη μαμα μου εχω τη καλυτερη και ιδανικοτερη σχεση ωστοσο πιστευω οτι εαν της ζητησω κατι που δεν της το εχω ξαναζητησει και που σιγουρα συμφωνα με τις αρχες της θα το χαρακτηριζε υπερβολικο ή "αναρμοστο" για την ηλικια μου θα στεναχωρηθει και θα απογοητευτει.πχ θελω να παω σε αυτο το κλαμπ γιατι θελω να ξεφυγω απο το διαβασμα στο οποιο εχω πηξει τοσο καιρο.θελω να παρω ωραια ρουχα και γοβες.μα οχι γοβες μετα τα 20.και καπως ετσι καταληγω κλεισμενη στο σπιτι..στον εαυτο μου..δεν εχει κακη προθεση εννοειται,το αντιθετο,αλλα δεν γινεται να εχουμε το ιδιο σκεπτικο και τις ιδιες αποψεις..30 χρονια διαφορα εχουμε!
6
 
 
 
 
σχόλια
Η μαμά σου στρογγυλοποίησε τα 18 προς τα 20 για να σε κοντρολάρει όσο περισσότερο γίνεται; Μόλις πατήσεις τα 18 ενηλικιώνεσαι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Να την ακούς φυσικά, αλλά μπορείτε και να συζητάτε. Επίσης, μην αγχώνεσαι..και να στεναχωριούνται λίγο οι γονείς, ειδικά για τέτοιους χαζολόγους, δεν πειράζει.Κι εγω σαν εσένα το είχα στο κεφάλι μου, αλλά έπαψα να είμαι τόσο ενοχική.Θα το συνηθίσουν ότι μεγαλώνεις, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο!Συζήτηση και πάλι συζήτηση.
Εισαι 17. Φυσικο ειναι να θελεις να βγεις εξω. Και γω ισα με σενα ειμαι και εχω καιρο που βγαινω εξω το βραδυ. Βεβαια εγω μενω σε επαρχια και ειναι διαφορετικα τα πραγματα.Μιλα με τη μητερα σου και πες της οτι θελεις να βγεις να ξεσκασεις λιγο απο ολο αυτο. Αν το πεις σωστα, θα σε αφησει να βγεις εξω. Ωστοσο αμα ειναι ειναι πρωτη φορα που βγαινεις να προσεχεις να μη πιεις πολυ, αλλα και γενικα να προσεχεις γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται.Οσο για τα ρουχα, φυσικο ειναι να θελεις να παρεις κατι ωραιο. Μη φοβασαι να μιλησεις στη μαμα σου.
Το να ντυθεις ομορφα και να βγεις δεν προϋποθέτει την ύπαρξη γοβας/ μίνι. Υπάρχουν πολυ όμορφες επιλογές που θα μπορούσαν να σου δώσουν στυλ χωρίς να νιωθεις πως υστερεις. Να μιλήσεις στη μαμα σου και ειμαι σίγουρη πως θα σε καταλάβει. Δίχως εγωισμους. Όσα χρονια διαφοράς κι αν υπάρχουν αν της μιλήσεις λογικά και ώριμα ( όπως φαίνεσαι) πιστευω πως θα τα καταφέρεις. Η μάχη που χάθηκε ειναι η μάχη που δεν δόθηκε. Καλη επιτυχία!!
Οι γονεις πρεπει να βοηθανε τα παιδια οχι να ειναι εμποδιο στις φυσιολογικες εφηβικες αναγκες.Εισαι 17...κανε και εσυ κανα μπαμ αν οχι τωρα τοτε ποτέ,στο λεω :P
Και σωστα θεωρω πως θα αντιδρασει η μητερα σου. Εισαι μικρη ακομα για τετοια, εχεις χρονια μπροστα σου να γινεις καρχια κ να πηγαινεις απο το ενα κλαμπ στο αλλο. Μην ανησυχεις.
Scroll to top icon