ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2017 | 02:19

Είναι λογικό;

Γιατί όλοι είμαστε εθισμένοι στα smartphones μας. Που πήγαν οι παλιές καλές μέρες που ζούσαμε την κάθε ημέρα σαν να είναι τελευταία..Σε αντίθεση με τώρα που κλεινόμαστε σε 4 τοίχους και το μόνο που μας νοιάζει ποσα likes έχει η φωτογραφία μας στο φβ πόσους ακόλουθους έχουμε σε instagram και twitter και αν είμαστε famous.. Δηλαδή πως εχουμε καταντήσει ετσι.Στην τελική το ότι έχεις 5.000 φίλους στο facebook δεν σημαίνει ότι είσαι τίποτα famous με 1.000-2.000 likes σε φωτογραφίες σου..και 50 χιλιάδες ακόλουθους είσαι διασημος..Για ανθρωπους που δεν ασχολούνται με social networking..Είσαι ένας άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι..Μην σπαταλάτε χρόνο σε social σπαταλάτε τζάμπα τον χρόνο σας βγείτε έξω ζηστε και λίγο..Παλιά πως ζούσαμε χωρίς smartphones..Είναι λογικό που βλέπεις το 8χρονο να τραβάει musical.ly άλλη μαλάκια από κει και 14χρονα να θεωρούνται star & famous επειδή δείχνουν κώλους & βυζιά ξυπνάτε ρε ζωα.. Γιαυτό πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία γιατί ο σημερινός γονιός δεν νοιάζεται πραγματικά για το παιδί του και το αφήνει να καταστραφεί όπως η κοινωνία μας..Και σας ρωτάω είναι λογικό που πάμε κατά διαόλου;; Αυτό που έχω να πω είναι πως όσο η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο ποιο σκατά γίνονται όλα..Σόρρυ που σας κούρασα αλλά ανθρωπος είμαι και γω και θέλω κάπου να ξεσπάσω άντε τσάγια!! Γατάκια
9
 
 
 
 
σχόλια
Πριν γινόσουν ρεζίλι στη γειτονιά σου!!Τωρα με το fb γίνεσαι ρεζίλι παντου!!Η παρακολούθηση είναι το κάτι άλλο,έχουν κλείσει σπίτια!!Σαν το FBI ένα πραμα!!?
Ετσι ειναι, οι περισσοτεροι ζουνε για να μαζευουν λαικ ανεβαζοντας τοσες ανουσιες φωτο καθε μερα μαζευοντας τα απο τον καθε αγνωστο λιγουρη που εχουν ως φιλο μετα αναρωτιουνται μερικοι πως καβαλησαν ετσι το καλαμι ορισμενες. Η ανασφαλεια κ ηλιθιοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Λιγοι ειναι αυτοι που κανουν διαφορετικη χρηση του φβ.
Η κοινωνία πάντα κατά διαόλου πήγαινε. Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, έχουμε την τεχνολογία να κατηγορούμε για όλα μας τα δεινά. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν φταιει η τεχνολογια. Η τεχνολογια υπηρχε παντα με πολλες μορφες. Ο τροπος που χρησιμοποιεις το εκαστοτε μεσο εχει σημασια. Τωρα αν οι περισσοτεροι την χρησιμοποιουν για να δειχτουν να δειξουν κωλους κλπ ειναι αλλο θεμα. Ο κοσμος ηταν παντα ετσι...Απλα τωρα ολα φαινονται και τα βλεπεις. ΑΝ δεν θες ,δεν φαινονται. Σκεψου σε ποσα εχει διευκολυνει η τεχνολογια την ζωη μας αλλωστε.
Δεν νομιζω να μιλαει για τη τεχνολογια ειδικα αλλα για το συγκεκριμενο κοινωνικο δικτυο κ τον τροπο που τον χρησιμοποιουν αρκετοι ως μεσο αυτοπροβολης.Προσωπικα ενω ειχα στο παρελθον facebook το σβησα γτ δεν το θεωρω χρησιμο εργαλειο.Τροπο επικοινωνιας εχω το κινητο μ κ ακομα καλυτερα τις συναντησεις απο κοντα.Κ ακομα υπαρχει εφαρμογη που μιλας μ τν αλλον χωρις να χεις μοναδες απλα να χεις ιντερνετ οπως θα κανες κ με το facebook.
Το ανεφερε στο τελος..Για αυτο σχολιασα..Το ακουω και απο πολλους αυτο οτι δηθεν η τεχνολογια μας"καταντησε"ετσι. Ουτως η αλλως και το φειςμπουκ ειναι μια εξελιξη της. Απλα, οπως εσυ, αλλοι δεν το επιλεγουν η αλλοι το εχουν για να επικοινωνουν,για δουλεια κλπ. Το ιντερνετ ειναι απο τα χρησιμοτερα"εργαλεια"στις μερες μας.Το πως το εκμεταλλευεσαι ειναι το θεμα. Το να εστιαζουμε στα αρνητικα μονο δεν λεει, αυτο εξηγω.
Scroll to top icon