ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2017 | 01:18

Ανδρες κυνηγοι υπαρχουν #not

Αληθεια ποσο θελω να μοιραστω αυτο μαζι σας...Γιατι ρε παιδια εχτε γινει ετσι τι φοβαστε τοσο πολυ την απορριψη?Κοιτατε μια κοπελα σας κοιταει κι αυτηη καντε κατιι τοσο εγωισμος?Φλεραρετε γιατι χανομαστε...
4
 
 
 
 
σχόλια
Ποιος εγωισμός ρε κοπελιά;Μήπως υπάρχουν κι ελεύθερες για να φλερτάρουμε;Οι περισσότερες έχουν ήδη σχέση,άλλες χώρισαν πρόσφατα και δεν ψάχνονται,άλλες ψάχνουν να παντρευτούν και θέλουν να έχεις καλή δουλειά κλπ κλπ.Πλέον για τον μέσο άντρα,είναι καθαρά θέμα τύχης να βρει γυναίκα.Και δεν θα την βρει έξω με φλερτ,αλλά μόνο στον κύκλο του.
Οταν οι περισσοτερες εχουν την μυτη τους πιο ψηλα κ απο το εβερεστ φυσικο ειναι. Το φλερτ δεν υπαρχει πλεον στις μερες μας απο καμια πλευρα, ιδιως με την τοση τεχνολογια. Σε βλεπω, με βλεπεις δεν λεει απαραιτητα κατι.
Καλα ασε, πριν μια εβδομαδα ειχε ανοιξει μια παρομοια συζητηση σε μια εξομολογηση! Απλα θα σου πω οτι το 99% των ελληνιδων εαν δεν ειναι τοτε φενονται απλησιαστες.... Οι περισσοτερες (οχι ολες) το παιζουν ντιβες ειδικα αν εμφανισιακα ειναι αντικειμενικα ομορφες! Ειναι λογικο με τα χρονια να εχουν "κοπει" τα αρ... α σε πολλους ανδρες... Στο εξωτερικο δεν συμβαινει αυτο... Εκει δεν υπαρχει ο κανονας "μονο ο αντρας κανει την πρωτη κινηση" εκει το κανουν και οι γυναικες... Αν οχι παντου, τοτε σε πολλες χωρες... (υγ οσοι ειναι ντροπαλοι, εκει ειναι ο παραδεισος μας :P )
Scroll to top icon