ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2017 | 19:24

Ανθρωποι και τόποι

Ο ανθρωπος κανει το μερος ή το μερος τον ανθρωπο;Ερχεται αυτη η στιγμη που μενεις σε ενα τοπο στον οποίο δε γεννηθηκες! Μπαίνουμε λοιπον στη φαση που αναρωτιεσαι και αν σε πληγωσει καποιος εδω; ολοι μου λενε πως το οτι ειχα μια κακη εμπειρία με εναν ανθρωπο απο εδω δε παει να πει οτι και με τον επόμενο ανθρωπο απο εδω, απο τον ιδιο τοπο θα ναι τα ιδια, ειναι θεμα ανθρωπου μου λενεΕγω λοιπον τι να κανω; δεν ειναι οτι δε τον θελω στη ζωη μου, ειναι οτι φοβαμαι μη παθω αυτα που επαθα με τον προηγούμενο.
4
 
 
 
 
σχόλια
όπου γή και πατρίς που λένε και όπου βρείς την αγάπη στεριώνεις. Απο κει και πέρα ενα ζευγάρι που γνωρίζω όπου παει αυτή , αυτός απο πίσω ακολουθά και τούμπαλιν. Τώρα που τους βρίσκει και που ξημέρώνουν ,καλά να έιναι και αυτοί και εμείς, αυτοί μονάχα το ξέρουνε
Tις ασχημες αναμνησεις που εφτιαξες με την προηγουμενη σχεση, μετετρεψε τις σε ομορφες με την τωρινη σου. Δεν φτεει κανενας τοπος, κανενα μερος για οσα ασχημα ή ομορφα ζησαμε. Μονο οι ανθρωποι.
Το πιο βλαβερο πραγμα που μπορεις να κανεις στον εαυτο σου ειναι ο φοβος που εχεις, να μεταφερεις παλιες κακιες εμπειριες κ πληγωματα σε νεα πραγματα κ να κρινεις τους παντες βασει αυτου. Ετσι τα μολυνεις καθε ευκαιρια σου για ευτυχια. Εσυ γνωριζεις καλυτερα τι πρεπει να κανεις, απλα αν πας με γνωμονα τον φοβο επειδη καποιος μαλακας σε πληγωσε στο παρελθον, δεν θα ζεις τιποτα.
Scroll to top icon