ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2017 | 22:27

Ειμαι μονη μου και υποφερω

Γεια σας.Ειμαι καινουρια εδω.Θελω τη βοηθεια σας.Ειμαι 23 χρονων και ειμαι ολομοναχη.Ουτε ενα ατομο να βγω για καφε δεν εχω.Στο σχολειο με χτυπουσαν και μου εκαναν bullying.Πριν τις πανελληνιες εξετασεις με σκοτωσαν στο ξυλο κοπελες και πηγα στο νοσοκομειο.Οι γονεις μου εκαναν μηνυση.Ειχαμε δικαστηρια αλλα το κερδισαμε.Ημουν παχυσαρκη με ακμη γυαλια σιδερακια και τριχοφυια.Ειχα πρωιμη ηβη.Κανεις δε με εκανε παρεα στο σχολειο μονο μια κοπελα που οτι λεγαμε το μετεφερε και γελουσαν και μετα με παρατησε.Οι γονεις δε με αλλαξαν ποτε σχολειο και υπεφερα.Με τα χιλια ζορια εδωσα εξετάσει ς για το Πανεπιστημιο.Περασα σε καθηγητικη σχολη των θετικων επιστημων αλλα ξαναεδωσα εξετασεις και περασα σε πολυτεχνικη σχολη της περιφερειας.Εκει με τρεις κοπελες ποθ βγηκα δυο φορες ξεκοψα γιατι νευριαζαν που μου ζητησαν το τηλεφωνο μου κατι παιδια.Η μανα μου φωναζε γιατι εφυγες δε σκεφτηκες αν θελουμε να πληρώνουμε για σενα τοσα χρονια.Μετα πηρα μετεγραφη για το τμημα της πολης μου και ημουν μεγαλύτερη απο τα ατομα του ετους μου.Κυριως αντρες δυο χεονια μικροτεροι.18χρονοι.Οι γυναικες στο τμημα ειναι λιγες και σνομπ λογω των μοριων της σχολης αλλα και μερικες επειδη ηταν πλουσιοκοριτσα με προσβαλαν χοντρη γρια φτωχεια.Εμεινα ολομοναχη μεχρι τα 23.Δεν μπορεσα ποτε να παρω σημειωσεις απο κανεναν σχεδον και με κοροιδευουν κιολας.Λενε γιατι εισαι μονη έχεις προβλημα?Κανενας δε σε θελει απαρτη.Πηγα και σε συλλογους φοιτητων οπου υπηρχαν νεα ατομα απο το πανεπιστημιο.Με αφησαν σε μια ακρη.Ισα ισα με προσβαλαν.Αντι να με υποδεχθουν με ρωτουσαν θες κοκα?Συγνωμη κιολας αλλα ετσι ελεγαν.Δε με χαιρετουσαν ουτε θελησαν να με γνωρισουν.Ατομα στους συλλογους που βταν απο τη σχολη μου και στην ηλικια μου ουτε ρωτησαν ποια ειμαι και τι σπουδαζω.Οι κοπελες μου ελεγαν δεν εχει καρεκλα για σενα.Με είπαν χοντρη .Ειαμι 1.70 ακριβως και 70 κιλα.Οι αντρες την επεφταν στις αλλες μπροστα μου κι εμενα δε με ρωτησε κανεις ουτε γεια τι κανεις?Συγγενεις δεν εχω πολλους.Εχω εναν μικροτερο αδερφο.Ο πατερας μου επαθε οικονομικη καταστροφη και η μαμα τον βοηθαει.Η ξαδέρφη που μενει στην ιδια πολη ειναι ασχημη και κοντη και κακια.Δε θελει πολλα πολλα με μας.Δεν ξερω τι να κανω.Νιωθω τοσο ασχημα.Καταστρεφονται τα νιατα μου και δεν ξερω τι να κανω.Δε θα ειμαι παντα νεα.Νομιζω οτι ειμαι χοντρη,μεγαληανεπιθυμητη και βαρετη.Βοηθήστε με επαθα μελαγχολια.Α και εκανα λειζερ για τη μυωπια και πανω στην εβδομαδα η μανα μου με ξυλοφορτωσε γιατι ειχε νευρα που ο πατερας μου δουλευει εκτος πολης τωρα.Και πρηστηκαν τα ματια μου.Προσφατα ο πατερας μου που με κοιταει στα ποδια και στα οπισθια συνεχεια με χτυπησε και απειλησε να με σκοτωσει με μια μπουνια γιατι τα ειπα στη γιαγια μου.Φωναξα την αστυνομια και με πηραν απο εκει μεσα.Τωρα αυτος λεει στη μαμα να μη μου δινει λεφτα.Νιωθω πιο κουρελι απο ποτε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά, συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν είσαι τρολ. Είμαι 4 χρόνια μεγαλύτερή σου. Στο σχολείο κι εγώ έτρωγα μπούλινγκ για τα κιλά μου και γιατί ήμουν άριστη μαθήτρια αλλά είχα (και διατηρώ ακόμη) πολύ καλούς και αξιόλογους φίλους. Κι άντε, πες στο σχολείο δεν βρήκες συμπαράσταση. Στη σχολή, είχε 2 χρόνια διαφορά από τους υπόλοιπους και σε λέγανε γριά; Δεν παίζει! Δηλαδή μόνο στη δική μου σχολή είχε 30άρηδες και 40άρηδες;Από τη μια λες ότι είσαι άσχημη και δεν σε πλησιάζει κανένας και από την άλλη ότι οι συμφοιτήτριές σου σε έκαναν πέρα γιατί κάτι παιδιά ζήτησαν το τηλέφωνό σου; Σημειώσεις δεν μπορούσες να βρεις ούτε από τα τραπεζάκια των κομμάτων; Δεν παίζει! Τόσο άλλαξαν τα πράγματα στο Πανεπιστήμιο από τις μέρες μου; +Αυτό που ανέφερε η Λένα για το laser.Αν είσαι τρολ είσαι αποτυχημένο. Αν δεν είσαι και απλά επιζητάς την προσοχή και την συμπάθεια των (άγνωστων έστω) ανθρώπων, σκέψου γιατί το κάνεις αυτό. Γιατί να είναι αληθινή η ιστορία σου δεν παίζει!
Το λέιζερ για τη μυωπία είναι πανάκριβο! Με τόση οικονομική δυσχέρεια Πως το έκανες ; Επίσης δυσκολεύομαι να πιστέψω πως τοοοσα η μάλλον πως οοοοολα τα άτομα γύρω σου σου φέρονται με τόση κακία
Εισαι ενηλικη,εισαι 23 και μπορεις πλεον να κανεις ο,τι θελεις. Μεινε στη γιαγια σου αν μπορεις λιγο καιρο,μεχρι να βρεις μια δουλιτσα και να ζησεις μονη σου.Εστω μια μικρη οικονομικη βοηθεια απο τη γιαγια σου δεν θα εχεις?Ειναι αδικο αυτο που γινεται σε βαρος σου.Δεν σου αξιζει κατι τετοιο. Επισης,νομιζω οτι οι γονεις σου και ειδικα ο πατερας σου χρειαζονται ψυχολογικη βοηθεια. Μην επιτρεψεις στον εαυτο σου να ξαναπερασεις κατι τετοιο.
Scroll to top icon