ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2017 | 11:21

Αντισύλληψη

Ειμαι 22 και εχω σχεση αρκετό καιρό με ένα παλικάρι, κάνουμε έρωτα ελεύθερα αλλά με προσοχή...συζητήσαμε πως καλύτερο και πιο ώριμο είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε έρωτα ελεύθερα που θέλουμε ΑΛΛΑ με προστασία και ΟΧΙ απλά να προσέχουμε. Υπάρχει κάποια γυναίκα που παίρνει αντισυλληπτικά, άλλαξε κάτι στη διάθεση και στο σώμα σας; Υ.Σ εννοείται και θα παω στο γυναικολόγο μου να το συζητήσω απλά θέλω και την γνώμη γυναικών που τα χρησιμοποίησαν οι ίδιες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή θέλετε και κάνετε ήδη τόσο καιρό σεξ χωρίς προστασία πιστεύω ότι η καλύτερη λύση για σας είναι ενα intrauterine device(IUD), δεν ξέρω το όνομά στα ελληνικά, το βάζει και ο γυναικολόγος από ότι ξέρω και ουσιαστικά φράζει την έξοδο των σαλπίγγων και το σπέρμα δεν μπορεί να φτάσει στο ωαριο. Πλεονέκτημα: όταν θες να μείνεις έγκυος πας και στο αφαιρεί ο γυναικολόγος χωρίς επιπτώσεις.
Σπιράλ δηλαδή; ΝΟμίΖω είναι για γυναίκες σε πιο μεγάλη ηλικία που έχουν ήδη απόκτηση παιδί.. ετούτη εδώ είναι μικρούλα .. Αλήθεια κ εγώ Ακουστά τα εχω όλα αυτά, δν τα εχω ψάξει ποτέ.. το σπιράλ είναι καλύτερο απ τα αντισυλληπτικά;; Με ενδιαφέρει κ μένα το θέμα ;) κ είμαι 23!
Επειδή βλέπω πολλά ΟΧΙ θέλω να διευκρινίσω ότι το σπιράλ, τελικά έτσι λέγεται, ΔΕΝ είναι το ίδιο με την αποφραξη σαλπίγγων, η αποφραξη είναι μόνιμη ενώ το σπιράλ όχι. Έχει αποτελεσματικοτητα 99% όπως και τα προφυλακτικά, δρα σκοτώνοντας τα σπερματοζωαρια και εμποδίζοντας την κύηση. Αρνητικά: συνήθως πιο επώδυνη περίοδος, αν δεν έχει τοποθετήσει σωστά μπορεί να βγει από την θέση του και να τραυματιστεί τους γύρω ιστούς, προφανώς δεν προσφέρει προστασια απο STDs, μπορεί να επιτρέψει την κύηση εκτός μήτρας με ανάλογες επιπτώσεις.Όσον αφορά τα αντισυλληπτικα, ως άντρας, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δρουν ορμονικα, άρα αλλάζουν τον χρόνο που μία ενέργεια θα έπρεπε να γίνει υπό κανονικές συνθήκες. Γενικά δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων που περιέχουν ορμόνες εκτός αν είναι η τελευταία λύση και δεν θέλω να το αναπτύξω. Εννοείται ότι τα προφυλακτικά είναι σήμερα η καλύτερη επιλογή, έχουν όμως ως αρνητικό την πιο "μειωμένη ευχαρίστηση" ας το πω.Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό.
Scroll to top icon