ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 13:07

κουράστηκα από την ανεργία !

Είμαι σε σχέση 3μιση χρόνια με ένα καλό παιδί ΄γλυκό αλλά δε δουλεύουμε πότε με σύμβαση εκείνος πότε εγώ αλλά δε τσουλάει μας ρίχνει ψυχολογικά μας πιάνει κατάθλιψη όταν σκεφτόμαστε μελλοντικά εκείνος μου χει ζητήσει να παντρευτούμε να κάνουμε παιδί κ σκέφτομαι τι μου λέει????εδώ δε μπορούμε να ζήσουμε τους εαυτούς μας ,διακοπές δεν έχουμε κάνει ...τον αγαπώ αλλά πιέζομαι είμαι 36 κ όλα μου φαίνονται δύσκολα...
10
 
 
 
 
σχόλια
Τα ηλικιακά ορια στενεύουν αν θες να κάνεις παιδί γιατί είσαι ήδη 36.Σε έναν ιδανικό κόσμο όλα τα ζευγάρια θα ειχαν για πάντα σταθερες,μόνιμες δουλειές και μια άνετη ζωή να μεγαλώνουν και να προσφέρουν στα παιδιά τους συνέχεια. Ξέρω ότι αυτό που θα σου πω φαντάζει τρελό αλλά τολμά το να κάνεις ένα παιδί. Ναι θα υπάρχουν έξοδα αλλά μπορείς να πάρεις ρούχα από συγγενείς που έχουν παιδιά και δε τα χρειάζονται πια.Ε ένα πιάτο φαι θα μπορείς να του προσφέρεις και πολλή αγάπη. Οι γονείς μας πως μεγάλωσαν μέσα σε χειρότερα χρόνια κιόλας που δεν είχαν ούτε παπούτσια να βάλουν? Α και κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό ακόμα και αν είχατε και οι 2 σας καλές δουλειές τώρα και βάζανε μπρος για οικογένεια ποιος θα σας εγγυοταν ότι θα ήσασταν καλά οικονομικά και σε μια 5ετια?και αν κοι οι 2 σας χανατέ τις δουλειές σας τι θα κάνατε με το παιδι?θα το στέλνατε από κει που ήρθε? Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι όλα στη ζωή είναι ρευστά και δε μπορείς να προβλέψεις τιποτα
βασίζεται στην βοήθεια των γονιών του που μένουν από πάνω...αλλά εγώ θέλω κ του το λέω ότι πρέπει να έχουμε οικονομική αυτάρκεια κ μετά βλέπουμε για παντρειές κ εκείνος λέει ότι αν μείω έγκυος θα βρει οτιδήποτε να κάνει..βρες από πριν του λέω αλλιώς δεν έχει.!
Μπορεί να ακούσεις ρομαντικές απόψεις, επειδή πέρασα κάποια στιγμή από το στάδιο του παντρεμένου, θα σου πω ότι το οικονομικό είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο νομίζουν κάποιοι και διαλύει σπίτια κυριολεκτικά. Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό.
Οι περισσοτεροι ετσι κανουν, που κανουν παιδια. Δεν εχουν μια, ανεργοι. Αλλα θα μας ταιζει ο μπαμπας κ η μαμα, μαζι με το παιδι. Δεν παει ετσι. Αθανατη Ελληνικη νοοτροπια.
Απορω πως σου ζηταει κατι τετοιο κ εγω. Το παιδι κ η οικογενεια ειναι υποχρεωση κ τα κανεις εφοσον εχεις σταθερη δουλεια κ εισοδημα. Μην γινετε κ εσεις μια ακομα περιπτωση απο τους τοσους αλλους ανεργους στην Ελλαδα που βλακωδως εκαναν παιδια κ παντρολογουνται χωρις να εχουν στον ηλιο μοιρα χωρις να ειναι ικανοι να τα ζησουν.
Δεν ειναι ολοι για παντρειες κ παιδια. Σκεψου με την λογικη, προτιμας να παντρευεσαι κ να γεννοβολας, με τα βιας να ζειτε, με καυγαδες, γκρινια στο σπιτι κ στο τελος να χωρισετε; Οπως γινεται με το 80% τετοιων περιπτωσεων; Tα παιδια δεν φταινε καπου. Μεινε οπως εισαι κ περνα οσο καλυτερα μπορεις για τον εαυτο σου, αν ο συντροφος σου δεν μπορει να σε καταλαβει. Προβλημα του. Θα εισαι δυστυχισμενη ετσι.
Scroll to top icon