ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 20:52

Ερωτηση (κυριως για κοριτσια)

Επειδη στη ζωη μου εχω απογοητευτει αρκετα με τις γυναικες γιατι μου εχουν φερθει οχι και τοσο καλα ενω εγω προσπαθουσα να δινω τον καλυτερο εαυτο μου θελω να μου πειτε τι ψαχνεται και τι ζητατε απο ενα αντρα και γιατι οταν αυτος σας φερεται καλα εσεις του δειχνεται τον χειροτερο σας εαυτο(η ενα αρκετα κακο προσωπο)....και για να μην τις βαλω ολες στο ιδιο τσουβαλι γιατι δεν ειναι σωστο λεω για τις περισσοτερες...απλα εχω βαρεθει να τρωω τα μουτρα μου...κουραστηκα..γι αυτο και ρωταω μπας και καταλαβω τελικα τι γινεται...
9
 
 
 
 
σχόλια
ειχα πιάσει συζήτηση με μια τυπισσα που μίλαγε πολυ ελευθερα και σταρατα και οταν την ρώτησα τι ψαχνουν οι γυναικες στους ανδρες η απαντηση ηταν:να ειναι σχετικά εμφανίσιμος, λεφτάς και πιστός!
Τη συμπεριφορά που περιγράφεις μπορεί να την έχει κάλλιστα και ένας άντρας.Θεωρώ πως είναι θέμα χαρακτήρα λοιπόν.Αφού "έχεις φάει τα μούτρα σου" πιθανόν να μπορείς να ξεχωρίσεις πιο εύκολα κάποια που μπορεί να φερθεί έτσι,οπότε και εσύ να είσαι λίγο πιο προσεκτικός σε αυτά που θα προσφέρεις χωρίς βέβαια να χάσεις τον αυθορμητισμό σου.Από την άλλη σκέφτηκες την άλλη εκδοχή;Μήπως εκτός από δοτικός είσαι και κατά κάποιον τρόπο πιεστικός και "πνίγεις" την άλλη; Δεν ξέρω ποια είναι η ηλικία σου αλλά πιστεύω με τις εμπειρίες μας μπορούμε να κρίνουμε αν ο άλλος μας ταιριάζει σχετικά γρήγορα. Δεν πιστεύω δηλαδή στον μαλακομαγνήτ που λένε.
Θεωρώ ότι επιλέγεις να είσαι με ακατάλληλα άτομα. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε γκαντεμιά, αν μιλούσαμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, επειδή είναι κάτι που φαίνεται να έχει συμβεί επανειλημμένα, μάλλον φταις εσύ που δεν έχεις σωστή κρίση. Θα ενθουσιάζεσαι στην αρχή και θα παραβλέπεις κάποια σημαντικά προειδοποιητικά σημάδια αρνητικού χαρακτήρα στην αρχή μιας γνωριμίαςΗ κάθε γυναίκα, ο κάθε άντρας, ο κάθε άνθρωπος γενικότερα μπορεί θέλει διαφορετικά πράγματα. Δεν μπορείς να δείχνεις/ να συμπεριφέρεσαι κατά τέτοιον τρόπο ώστε να "έχεις αυτό που θέλουν οι γυναίκες", γιατί απλά δεν υπάρχει. Μπορεί μία να θέλει κάτι και μία άλλη να θέλει το ακριβώς αντίθετο.Εσύ κοίτα να είσαι μία καλή έκδοση του εαυτό σου. Να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα, να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να έχεις ευγένεια και ανοιχτό μυαλό. Και πάνω από όλα να περνάς καλά, να μην είσαι μίζερος. Αλλά μην προσπαθήσεις να αλλάξεις ριζικά αυτό που είσαι μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις κάποιον άλλο.Κάποια στιγμή θα βρεις αυτό που σου αξίζει.Υπομονή και να μην απελπίζεσαι!
Scroll to top icon