ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2017 | 17:08

Γνωριμια μεσω facebook.

Καλησπερα. Πριν λιγες μερες ειχα βγει με ενα παιδι ραντεβου και ξαναβγηκα χθες μαζι του. Ολα καλα στο ραντεβου, μου ειπε πως του αρεσα και γενικοτερα οτι περασε καλα μαζι μου. Σημερα του ζητησα να το επαναλαβουμε για να γνωριατουμε καλυτερα και εκεινος μιυ απαντησε πως αυτο δεν γινεται, με την δικαιολογια οτι δεν περασε τελικα και τοσο καλα και πως επιασε τον εαυτο του να βαριεται απο ενα αημειο και μετα. Μου ειπε πως δεν φταιο απαραιτητα εγω σε αυτο και πως ειναι καλυτερα να διακοψουμε επικοινωνια. Εγω τον ρωτησα για πιο λογο αλλαξε τοσο γρηγορα και γιατι μου ειπε πως του αρεσα. Εκεινος μου απαντησε οτι δεν του αρεσω και τοσο πολυ τελικα. Και εγωε την σειρα μου του ειπα να παει να φαει σκατα. Πραγματικα, τι συμβαινει ωρες ωρες με καποια ατομα?την μια μερα ετσι και τημ αλλη αλλιως? Και ουτε καν δεν ειχε τ@ @δια να μου τα πει απο κοντα. Ανανδρος πραγματικα!
6
 
 
 
 
σχόλια
Συνηθως οι περισσοτεροι αντρες που μπορει να γνωρισει μια γυναικα απο το φβ η γενικα στο διαδυκτιο οχι ολοι το τονιζω, μιλανε κ με αλλες τοσες κ επι το πλειστον ειναι λιγουρια κ ψυχανωμαλοι η δεσμευμενοι που αραδειαζουν τα ψεμματα. Προφανως βρηκε αλλη κ ξαφνικα αναθεωρησε σαν μια κουτη διακαιολογια η τα ξαναβρηκε με πρωην. Ξερω οτι σε ενοχλει, αλλα θα σου προτεινω να μην πολυ παιρνεις σοβαρα ατομα που γνωριζεις στο νετ, οχι οτι πλεον διαφερουν κ απο αυτους που γνωριζουμε απο κοντα, αλλα λεμε...
Τον ρωτησα και γιαυτο,και μου απαντησε οτι με την πρωην του δεν μιλανε, ουτε τα ξαναβρηκε και οτι απλα, απο ενα σημειο και μετα αρχιζε να βαριεται μαζι μου και πως δεν φταιω εγω γιαυτο.Χθες μου ειπε οτι περασε καλα και σημερα μου λεει αλλα; Τι ανωμαλια ειναι αυτη;δεν μπορω να το εξηγησω. .
Στην αρχή ολοι καλοί ειναι! Στη πορεία ομως ειναι το θεμα.. ξερω .. απογοητευτηκες...ολοι το εχουμε βιώσει .. ομως σίγουρα θα έρθουν και ΠΙΟ καλα! Θα δεις ;)
Scroll to top icon