ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2017 | 01:27

Ήθελα να ήμουν...

μελαχρινός στα μαλλιά αλλά με σχετικά άσπρο χρώμα δέρματος. Θα ήθελα να ήμουν Κύπριος με λίγα λόγια η Κρητικός με ευρύ μέτωπο, μεγάλα μάτια (μεγαλύτερα απο τώρα), με αντρική εμφάνιση και πανέμορφος. Όχι πλέον καστανός. Μισώ την καταγωγή μου, την οικογένεια μου και την μοίρα μου. Μισώ το γεγονός πως δεν γεννήθηκα Κύπριος ή Κρητικός με μακρύ φάτσα και μεγάλο 90 η λίγο περισσότερες μοίρες μέτωπο συν αυτά που είπα. Δεν πρόκειται να κάνω πλαστική γιατί δεν μισώ τον εαυτό μου. Η εμφάνιση μου είναι γενετικό ελάττωμα. Μα δεν πρόκειται να βάψω γιατί θα φανώ ως απομίμηση. Δεν θέλω να φαίνομαι απλά έτσι πως φαίνομαι. Θα προτιμούσα να μοιάζω κάπως με τον Διονύση Ατζαράκη για παράδειγμα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλε μου άνθρωπε που λέει και το 1234!!Ο Παπαδακης Νίκος,κρητικος,ο ωραιότερος άντρας του κόσμου σε διαγωνισμό!!Τι έγινε;Τόσα κορίτσια που βγήκαν στα καλλιστεία,η Ειρηνη Σκληβα ειχε βγει η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο!!Να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου και μην μπαίνεις σ αυτο το τρυπακι της εμφάνισης!!Την μοίρα σου μέχρι το τελος δεν την ξέρεις,την οικογένεια σου που σε μεγάλωσε γιατι την μισείς;Φαντάσου να γεννιόσουν και να ήσουν κλεισμένος στο Γκουανταναμο!!Παραπονιαρη!!Οκτω χρόνια ο Ομπάμα δεν μπόρεσε να την κλείσει αυτή τη φυλακή αν και το ειχε υποσχεθεί προεκλογικά την πρώτη φορά!!Φιλουθια που λένε και οι Κύπριοι!!
Scroll to top icon