ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2017 | 23:26

Άντρας σε σχέση ερωτεύεται άλλη γυναίκα.

Θα το χαρακτηρίζατε σπάνιο φαινόμενο ένας άντρας που βρίσκεται ήδη σε σχέση - κυρίως μεγαλύτερη των δυο ετών - να ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα;Υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ανωριμότητα το ότι βρήκε το έναυσμα να τερματίσει τη σχέση του, που πιθανόν δεν τον κάλυπτε πλέον, μόνο όταν εμφανίστηκε νέο ερωτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντά του;Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον από εσάς ενώ βρισκόσασταν σε σχέση να ερωτευτείτε μια άλλη κοπέλα κι αν ναι πώς χειριστήκατε το ζήτημα; Θα με ενδιέφεραν πολύ οι εμπειρίες κι οι συμβουλές σας. Σας ευχαριστώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σαν γυναίκα θα σου απαντήσω!!Οταν ειμαι με κάποιον,ειμαι μονο με αυτόν!!Δεν κοιτάω τίποτε άλλο!!Ουτε σκέφτομαι κάτι άλλο σε καμμία περιπτωση(στο κρεβάτι η άλλου..)!Μια προσήλωση να φανταστείς!!Αν τελειώσει για κάποιο λόγο,δύσκολα θα προχωρήσω!!Οποτε δεν απάτησα!!Αν ερωτευτηκες,ελπιζω να μην είναι κάτι επιπόλαιο και πληγωθειτε!!Μπορει να ερωτεύεσαι συχνά!!Πριν δυο χρόνια ήσουν πάλι ερωτευμένος με την κοπέλα σου;Σ εμενα συμβαίνει σπάνια!!
Scroll to top icon