ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2017 | 23:42

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Είναι κάποιες σχέσεις που τις βλέπεις και τις ζηλεύεις, είναι όντως όλα τοσο τέλεια? και εγώ γιατι δεν το έχω συναντήσει αυτό και μη μου πεί κάποιος ότι ειμαι μικρή γιατι δεν είμαι.Η εμπειρία μου μου λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μια απογοήτευση. Κυκλοφορεί πολύ τρέλα και ψευτιά εκεί έξω και όλοι κρύβονται πίσω απο έναν υπολογιστή για να εκφράσουν αυτά που νιώθουν( όπως εγώ τώρα) και όχι σε ένα πραγματικό πρόσωπο,αυτό γιατι χάνεται η εμπιστοσύνη και έπειτα σε ρωτάνε: μα γιατί δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους? μήπως γιατί έτσι με έμαθαν? γιατι στην αρχή δείχνουν κάτι άλλο ενώ στην πραγματικότητα είναι άλλο! Με αγανάκτηση!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι απαραίτητο δυστυχώς να είμαστε επιφυλακτικοί με τους άλλους ανθρώπους, υπάρχουν όμως μερικοί που αξίζει να τους δώσουμε μία ευκαιρία.Να προσέχεις μη κάνεις συνέχεια τις ίδιες επιλογές και πέφτεις στα ίδια λάθη.
Scroll to top icon