ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 00:27

και λέω...

Πόσο εγωιστικό εκ μέρους μου, να ζητάω κάποιον μόνο όταν έχει φύγει; Είχα συνηθίσει στην παρουσία σου, πως θα είσαι πάντα εκεί, πως δε θα προσδοκούσες πράγματα περισσότερα από την αδιαφορία μου. Ήξερα πως θα ήσουν πάντα εκεί στο τέλος της ημέρας και ακόμα είσαι, όμως όχι επειδή το θέλεις, αλλά επειδή δε θες να με πληγώσεις. Το 'χω καταλάβει. Και θέλω να φύγω, δε θέλω να μένει κανείς από οίκτο μαζί μου, αλλά δε μπορώ να σε αποχωριστώ, γιατί ξέρω πως μάλλον δε θα ξαναβρεθούμε. Έχω συνηθίσει να φεύγω όταν βλέπω ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται, αλλά με 'σένα, το μόνο που θέλω είναι να πλησιάσω περισσότερο. Θυμάμαι όλα εκείνα τα βράδια που μιλούσαμε και μου έλεγες "δε θα πάψω να προσπαθώ να είμαι μαζί σου" κι εγώ απαντούσα "κι εγώ δε θα πάψω να είμαι φίλη σου". Κι όμως σταμάτησες. Κι εγώ σταμάτησα να σε βλέπω σαν φίλο, διότι είσαι υπέροχος. Προχώρησες, καλά έκανες. Μόνο που λείπεις πολύ! Γ., συγγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις άσχημα κατά καιρούς. Δε θα το διαβάσεις, αλλά είχα ανάγκη να στο πω. Όσο εσύ έφευγες από 'μένα, τόσο εγώ ερχόμουν σε 'σένα. Σε παρακαλώ πάρ'το πίσω, δε θέλω να νιώθω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σου έλεγα και κάτι άλλο που δεν θυμάσαι....-Δεν έχεις καταλάβει τίποτα ...και μάλλον ισχύει αν το βλέπεις σαν οίκτο....Και ούτε προχώρησα...Το θέμα είναι τι κάνεις εσύ Α.
Scroll to top icon