ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 20:21

Σκέψεις...

Να θες να κάνεις κάτι στην ζωή σου, να προσπαθείς να βελτιώσεις το παρόν και το μέλλον σου και συνεχώς να σκέφτεσαι τον χαμό που γίνεται στην χώρα, το αν θα τα καταφέρεις με την κατάσταση αυτή ή απλά να κοιτάξεις μόνο να προσπαθείς να επιβιώσεις για την στιγμή χωρίς όνειρα για το μέλλον;Και αν ακολουθήσεις το όνειρό σου με τα λίγα χρήματα που έχεις στην άκρη, θα τα καταφέρεις ή θα τελειώσουν χωρίς να έχεις βρει εργασία; Και τότε τι θα γίνει; Ή να κάτσεις στα αυγά σου και σε αυτά που έχεις ήδη που ακόμα και να μην σου αρκούν τουλάχιστον είναι σίγουρα για την ώρα;Διευκρίνηση:αναφέρομαι σε αλλαγή τόπου κατοικίας και με σκοπό την βελτίωση ζωής μαζί με πχ. κάποια σχολή.
1
 
 
 
 
σχόλια
Τί νόημα έχει να πας να ζήσεις σε άλλο μέρος;Όπως λες κι εσύ,εαν νοικιάσεις σπίτι και δεν βρεις δουλειά,τα λεφτά σου θα φύγουν σαν αέρας και θα γυρίσεις πάλι πίσω στον τόπο σου και άφραγκος.Πιθανόν είσαι σε κάποιο επαρχιακό μέρος και δεν σου αρέσει,σ'αυτό μπορώ να σε καταλάβω.
Scroll to top icon