ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2017 | 12:25

Η πρώτη εντύπωση

Δίνετε κι εσείς βαρύτητα στην πρώτη εντύπωση; Εγώ είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τον εαυτό μου γιατί μου έχουν πει αρκετοί ότι η πρώτη εντύπωση που δίνω είναι "σικάτη" και είμαι μόνο 20 ετών! :) Καλή σας ημέρα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα δεν είναι μόνο να σου λένε ότι είσαι σικάτη, αλλά ποιοι στο λένε και αν στο λένε επί σκοπού ή όχι.Παράδειγμα, γνωστή ψωνάρα στην πόλη μου το παίζει φινέτσα και Τζάκι Ο. Δεν φαντάζεσαι πόσοι την πλησιάζουν, την κοπλιμεντάρουν και μετά γελάνε πίσω από την πλάτη της. Δεν λέω ότι συμφωνώ, αλλά γίνεται και αυτό.
Γνωρισα πολυ προσφατα μια 18χρονη που ειναι πολυ ωριμη και εξυπνη πιστεύω για την ηλικια της και μου εχει κανει πολυ καλη πρώτη εντύπωση! :) ισως διαβασει το σχολιο μου σε λιγα λεπτα αν διαβασει την εξομολόγηση!
Μόνο μια ευκαιρία έχουμε για την πρώτη εντύπωση. Είναι πολύ χρήσιμο να το θυμάσαι κυρίως στα επαγγελματικά (συνεντεύξεις, meetings κτλ).Αν κάτι δεν πάει καλά με την πρώτη εντύπωση, ίσως να μη μας δώσουν ποτέ μια ευκαιρία σε οτιδήποτε, αλλά κι αν ακόμα μας δοθεί, να χρειάζεται πολλή δουλειά να ανατρέψουμε κάτι το αρχικά αρνητικό.
Scroll to top icon