ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2017 | 12:15

Δεν ειναι τρολλια

αλλα σκεφτειτε ποσες φορες εχετε χλευασει και εσεις ζευγαρια με αντιστοιχη διαφορα υψους; Δε μιλαμε για 1-2 ποντακια που ειναι σαφως μη αισθητη διαφορα αλλα για 15. Και δεν ειναι οτι δεν τον αγαπαω. Θελω να τον προστατευσω απο κακοβουλα σχολια που ισως μας αναγκασουν λογω γκρινιας να τερματισουμε τη σχεση. Και αν με ρωτας ναι στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει και το ενδεχομενο πως αν κανουμε παιδια θα ειναι πολυ κοντα. Μη κανετε πραγματικα λες και ολα οσα σας λεω τ ακουτε πρωτη φορα!
12
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου, αλήθεια Tragic,πρέπει να τον χωρίσεις, μα είναι δυνατόν, θα σας φωνάζουν οικογένεια νάνων, άσε που θα είστε και δυστυχισμένοι, γιατι στο μέλλον ανμάθει τι γίνεται στο κεφάλι σου, θα αναρωτιέται που πήγε και έμπλεξε, άστον άνθρωπο να βρεί μια στο ύψος και το ήθος του και να ευτιχίσει, γτ πραγματικα είσαι για λύπηση!
Κοπελιά, μάλλον δεν τον αγάπησες ούτε τον ερωτεύτηκες ποτέ. Ίσως να έχει κάποια θέση καλή στη δουλειά του (διέψευσέ με αν κάνω λάθος) και σε τράβηξε ίσως το κοινωνικό του υπόβαθρο. Κ¨ατι μου λέει πως έχει λεφτά, έχει σπίτια, έχει μια δουλειά με καλό μισθό και εκτίμησες αυτά παρά τον ίδιο τον άνθρωπο. Όταν τον γνώρισες δεν τον είδες; Μετά το κατάλαβες; Είναι 15 πόντους κοντύτερος έτσι; Πάω στοίχημα πως αποκλείεται να ήταν ένας άνεργος, ή απλός εργάτης με τον βασικό ούτε που θα γύριζες να τον κοιτάξεις. Γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλές σαν κι εσένα και κάτι μου λέει πως είσαι κι εσύ τέτοια.
15 πόντοι ξερεις πόσοι ειναι;; σχεδον ενα κεφαλι ψηλότερος!! Παρε μεζούρα και μέτρα! Ειναι δυνατόν να το χαρακτηρίζεις ως μεγαλη διαφορά; Και στο κατω-κατω αν φοβασαι τοσο πολυ οτι τα παιδια σου θα βγουν κοντα, στειλ'τα στην καλαθοσφαίριση να σου γίνουν αντετοκουμπακια!
Στο μπάσκετ έχουν συχνά πλεονέκτημα οι ψηλοί (όχι πάντα) και για αυτό συνεχίζουν την ενασχόληση με αυτό. Δε ψηλώνει το μπάσκετ, αυτό είναι λαμαρκισμός :)!Η άσκηση γενικότερα συντελεί στην ομαλή ανάπτυξη των παιδιών, αλλά το εύρος ύψους είναι γενετικά προκαθορισμένο.
Τα δέχομαι ολα όσα λες. Αλλα εχε υπόψη σου, οτι συνήθως τα ατομα που ειναι βραχύσωμα, συμβουλεύονται απο ειδικούς να ασχολούνται με δραστηριότητες οπως κολύμβηση, βόλεϊ, μπάσκετ, μονόζυγο κτλ. Δεν ειναι τυχαίο νομιζω. Όποτε αν πιστευεις ακομα οτι το μπάσκετ δεν δινει ύψος, τοτε σέβομαι την άποψη σου.
Επειδη ασχολούμαι πολλα χρονια με το μπάσκετ, διαφωνώ πλήρως μαζι σου. Το μπάσκετ μπορει να σου δωσει απο 20 μεχρι και 30 πόντους ύψος ανάλογα και με τις ασκησεις. Επισης οι ψηλοί εχουν λιγοτερα πλεονεκτήματα απο αυτούς τους κοντούς/μεσαίους (μεταξυ ύψους 1,70-1,80) οι ψηλοί εχουν συχνά καρδιακή αρρυθμία και δεν τους επιτρέπεται να τρέχουν πανω κατω, ουτε να ζορίζονται. Οι κοντοί μπορούν να κανουν πολλα πραγματα λόγω της ευελιξίας τους. Και τελος, οι μεγαλύτεροι σταρ τω ΝΒΑ δεν ξεπερνούσαν το ύψος του 1,78! Σε κάλυψα ; :Ρ
Να τερματίσετε την σχέση λόγω γκρίνιας άλλων για το ύψος του. Μάλιστα. Όταν τον γνώρισες αυτόν τον άνθρωπο, σου άρεσε ως εμφάνιση; Σε τράβηξε; Αν όχι, γιατί έκανες κάτι μαζί του; Εκτός αν τα φτιάξατε και ήσουν σε φάση ανάπτυξης, έβαλες απότομα μπόι και τον πέρασες τους 15 πόντους που λες.Επίσης, τα μελλοντικά παιδιά που τόσο ανησυχείς, μπορεί να πάρουν το ύψος το δικό σου. Λέω εγώ τώρα.
Scroll to top icon