ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2017 | 13:29

Πώς να διαχειριστώ το παρελθόν του;

Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα μία σχέση με έναν άνδρα 45 ετών. Είμαστε πολύ καλά μαζί σε μία ήρεμη και αγαπησιάρικη σχέση. Στο ξεκίνημα της σχέσης μας όμως που ήταν πιο φιλικό, σε διάφορες συζητήσεις που κάναμε μου είχε μιλήσει και για το ερωτικό παρελθόν του. Έτσι έμαθα ότι πέρασαν αρκετές γυναίκες από το κρεβάτι του, ότι ήταν πάντα ανοιχτός σ' αυτόν τον τομέα και ότι διατηρούσε συχνές επαφές με ένα ζευγάρι! Εγώ όντας πιο συντηρητική σ' αυτόν τον τομέα αναρωτιέμαι εάν μου τα έχει πει όλα, μήπως είναι και άλλα. Είναι όμως και κάποιες στιγμές που κάνω εικόνα στο μυαλό μου όλα αυτά που μου έχει πει και αισθάνομαι άβολα. Από τη μία λέω, τουλάχιστον δεν έχει απωθημένα αλλά από την άλλη δεν μου αρέσει το ότι είχε τόσο έντονο ερωτικό παρελθόν. Πώς να καταφέρω να το διαχειριστώ όλο αυτό βρε παιδιά, ξέρω πως το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν μπορεί να αλλάξει. Μάλλον κάτι στο μυαλό μου πρέπει να αλλάξει :)
5
 
 
 
 
σχόλια
Σκέψου θετικά. Αφου είναι τόσο έμπειρος ίσως να δοκίμαζες κ εσύ αργότερα κάποια φαντασίωση που έχεις και δεν θα τολμούσες με κάποιον άλλο πιό "μαζεμενο"...Δεν χρειάζεται να ψάχνεις λεπτομέρειες του παρελθόντος,δεν χρησιμεύουν πουθενά.
Άντρας που είχε έντονο ερωτικό παρελθόν, που του άρεσε πολύ το σεξ (αν δεν τα φουσκώνει, ποιος ο λόγος άλλωστε να σου πει για το ζευγάρι, είναι μια καθόλα άχρηστη πληροφορία για να μάθει η -νεα- συμβία)ειναι απελπιστικά δύσκολο να μη σε κερατωσει. Εύχομαι Φυσικά οχι, άλλωστε μ'αρέσουν τα σφάλματα στον κώδικα (σαν τέτοιο που θεωρώ τον εαυτό μου) αλλά να ξέρεις ότι ό κώδικας δύσκολα σπάει.
Ακόμη και να σου έχει κρύψει πολλά δε σε αφορά γιατί είναι το παρελθόν του.Αν δεν μπορείς όμως να το διαχειριστείς καλύτερα να το κόψεις απο νωρίς μιας και μονίμως θα σκέφτεσαι με πόσες/πόσους έχει πάει.
''αναρωτιέμαι εάν μου τα έχει πει όλα, μήπως είναι και άλλα''Καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις να μην αναρωτιέσαι καθόλου και να μη ρωτάς για το παρελθόν του... είναι το παρελθόν του, πριν σε γνωρίσει εσένα οπότε δεν έχει λόγο να δικαιολογηθεί για τίποτα αλλά ούτε κι εσυ να βασανίζεσαι με αυτά, δεν οδηγεί πουθενά γιατί όπως είπες κι εσυ το παρελθόν δεν αλλάζει. Από την άλλη μη πιστεύεις κι όλα όσα σου έχει πει για το παρελθόν του, πολλές φορές οι άντρες τα φουσκώνουν λίγο αυτά για να δείξουν ότι περνάνε σαν άντρες κι ότι είναι έμπειροι... δεν λέω ότι δεν έχει ζήσει πολλά πράγματα, απλά ότι μπορεί να μην ισχύουν και όλα!Όπως και να έχει όμως εσύ να μη σκέφτεσαι το παρελθόν του. Να σκέφτεσαι το παρόν και το μέλλον του... γιατί αν κολλάς τόσο πολύ στο παρελθόν δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς το τώρα και να χτίσεις κάτι όμορφο για το μετά. Αν σου μιλάει εκείνος για τις εμπειρίες του, δεν είναι κακό να του πεις ότι καλύτερα να μη στα λέει επειδή ζηλεύεις... άλλωστε κανένας άντρας ή γυναίκα δεν χαίρεται ιδιαίτερα όταν ακούει τον σύντροφό του να μιλάει για πρώην... ότι γράφτηκε δεν ξεγράφεται... πάμε για άλλα! ;)
Scroll to top icon