ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2013 | 23:35

κολλημα με τον δασκαλο τησ μουσικης μου..

Εχω φαει τρελο κολλημα με τον δασκαλο τησ μουσικησ μου..ειμαι 18 στα 19 και αυτος 25..απο την στιγμη που τον γνωρισα μ εκανε αυτο το ''κλικ'' και απο τοτε μου συμβαινουν ολα αυτα.Τις τελευταιες μερες εχουμε ερθει πολυ κοντα δηλαδη με ποιανει απο την μεση,με αγγαλιαζει και με φιλαει συνεχοσ στο μαγουλο..ξερω πως εχουμε αρκετη αποσταση σε ηλικια και πως ειναι δασκαλος μου μα εχω φαει μεγαλο κολλημα θα μπορουσα να πω πως ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του..αυτο συμβαινει εδω και περιπου 5 μηνες...ολοι μ λενε να ξεκολλησω να τα φτιαξω με καποιο αγορι και να ξεκολλησω το εχω δοκιμασει βεβεα μα δεν εγινε τιποτα..Τι να κανω?Πως να 3εκολλησω?Πως να το αντιμετοπισω γενικα?
1
 
 
 
 
σχόλια
συγγνώμη....για ποια διαφορά ηλικίας μιλάς ακριβώς? δεν υφίσταται διαφορά ηλικίας αντικειμενικά. ακόμα κι αν εσύ νιώθεις έτσι, από την στιγμή που νιώθεις αληθινή επαφή μαζί του, γιατί να χαλάσεις κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι όμορφο? διαφωνώ με τους "όλους"! go for it girl!
Scroll to top icon