ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2017 | 07:32

Φεύγω?

Παντρεμένη 2 χρόνια σύνολο 8 μαζί και ένα μωρό σχεδόν 2 ετών. Ε σήμερα γίναμε μαλλιά κουβάρια. Έγινε βασικά. Γιατί ξεκίνησα γυμναστήριο την ώρα του διάλειμματος μου, γιατί δεν έκοψα το τσιγάρο γιατι δεν κάνεμε σεξ το σαββατοκυριακο γιατί έκλεισα εισιτήρια να πάω να δω τους δικούς μου το Πάσχα. Ότι βάζω πρώτα τον εαυτό μου και μετά την οικογένεια μας. Ποιος εγώ που κάνω 2 δουλειές και έχω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου 7 χρόνια. Ρε παιδιά τι κόμπλεξ και ανασφαλιες κουβαλάτε μερικοί? Και το κερασάκι είναι ότι μου λέει ξεκάθαρα πως θα με απατήσει και ας τον χωρίσω. Κατά τα άλλα όταν δεν έχει αυτά τα ξεσπάσματα μια φορά τον χώρο περνάμε καλά. Είναι χειριστικος, είναι ανασφαλής και ας το παίζει κουλ και γόης, αλλαααα οικονομικά εξαρτάται από εμένα. Ρε παιδιά τι να κάνω να φύγω τώρα που είναι νωρίς? Πως γίνεται να μην καταλαβαίνει τις δικές μου ανάγκες και να λέει μόνο ότι αυτός στερείται τα πάντα αυτός δεν κάνει τπτ κλπ.
13
 
 
 
 
σχόλια
Του λειπω μου λειπει αλλα κανω οτι μπορω. οσα προλαβαινω. Τελικα μου ζητησε διαζυγιο. Η ευκολη λυση μαλλον...Δεν ξερω πως θα καταληξει η ιστορια..ελπιζω να ειναι για το καλυτερο ολων και κυριως για το παιδακι μου που δεν φταιει σε τιποτα. Μου κανει εντυπωση ωστοσο που απο το τρελλαμενο ζευγαρι που ημασταν και ολοι μας θαυμαζαν φτασαμε εδω... τι να πω..
Μηπως εχει εξωσυζυγικη σχεση? Θα σε απατησω κι ας με χωρισεις... Και μετα σου ζηταει διαζυγιο? Οι αντρες δε φευγουν ευκολα.. Μηπως εχει ηδη βρει που θα παει??
Μηπως εχει εξωσυζυγικη σχεση? Θα σε απατησω κι ας με χωρισεις... Και μετα σου ζηταει διαζυγιο? Οι αντρες δε φευγουν ευκολα.. Μηπως εχει ηδη βρει που θα παει??
Οσο εισασταν απλα ζευγαρι, ηταν ολα ωραια. Καποιες διαφορες που ειχατε ειτε δεν δινατε πολλη σημασια, ειτε τις σπρωχνατε κατω απο το χαλι. Ωσπου ηρθε ο γαμος, με τις υποχρεωσεις και τις ευθυνες του και καπακι και το παιδι. Οποτε τελος οι τρελλες, ο καθε κατεργαρης στον παγκο του που λενε, και τοτε αρχισαν να φαινονται τα προβληματα και το κυριοτερο, ο πραγματικος εαυτος του καθενα.
Γενικοτερα υπαρχει επικοινωνία μεταξύ μας, οταν ειμαστε καλα ειμαστε ολο αγκαλιες και φιλια (συνηθως με δικια μου πρωτοβουλια)εννοειται οτι του ανεφερα πως θα ξεκινησω γυμναστηριο την ωρα του διαλειματος απο την δουλεια, ειπε οτι δεν θελει να κουραζομαι κλπ. για το ταξιδι του ειχα αναφερει πως θελω να δω τους δικους μου ειδα την προσφορα την εκλεισα.Δεν τεθηκε ποτε θεμα για το ποιος φερνει τα λεφτα στο σπιτι. εξαλου εγω κανω την διαχειρηση των οικονομικων. Απλα θελω να βρω ενα τροπο να του εξηγησω πως βλεπω εγω τα πραγματα
Σου υπενθυμίζω ότι ο τίτλος της εξομολόγησης σου ήταν "Φεύγω;"Το "φεύγω" λοιπόν είναι πάντα η εύκολη λύση. Στην τελική, δεν είπε κανείς ποτέ ότι η συμβίωση είναι εύκολη. Αν συμφώνησε λοιπόν αρχικά σε αυτά τα δύο περιστατικά που αναφέρεις, αλλά πάνω στον καβγά τα γύρισε, εκεί έχει θέμα ο σύντροφος σου. Θέμα στο ότι δεν ξέρει πως να εκφράσει τις διαφωνίες του, στη χρονική στιγμή που πρέπει. Δεν είσαι υποχρεωμένη να "μυρίζεις το δάχτυλο σου" ότι, σε οτιδήποτε λέει "ναι", στην ουσία εννοούσε "όχι". Αυτό πρέπει να το δουλέψει ο ίδιος.Με επικοινωνία και καλή πρόθεση εκ μέρους και των δυο σας, όλα λύνονται!Εύχομαι να σε βοήθησαν οι απαντήσεις όλων... :)
Ανασφαλης, ανικανος να συντηρησει οικογενεια αφου εξαρταται απο σενα, λεει οτι θα σε απατησει κιολας..... με τι προσοντα ρε κακομοιρη, αναρρωτιεμαι εγω. Επιπλεον και χειριστικος.Να αφησεις τετοιο κελεπουρι; Αν κατι απ ολα σου αρεσει μεινε. Αν σκεφτεσαι οτι θα λαξει στο μελλον ξεχασε το.
Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Μιλάτε, επικοινωνείτε; Δηλαδή, π.χ., συζήτησες μαζί του ότι θα πας να εγγραφείς στο γυμναστήριο, όχι για να ζητήσεις την άδεια του φυσικά, αλλά για να κανονίσετε το πρόγραμμα με το μωρό; Επίσης, λες ότι έκλεισες εισιτήρια να πας να δεις τους δικούς σου... Πρώτον, αντιλαμβάνομαι ότι έκλεισες εισιτήριο μόνο για σένα και το μωρό υποθέτω και δεύτερον, συζήτησες μαζί του ότι τότε και τότε θέλω να δω τους δικούς μου; Έτσι όπως τα γράφεις, καταλαβαίνω ότι πατάς πάνω στο γεγονός ότι τα φράγκα της οικογένειας τα φέρνω εγώ, οπότε ότι αποφασίσω, νόμος και είσαι και ανασφαλής θρασύδειλος... Δε πάει έτσι ένα σπιτικό!Πριν αποφασίσεις να χωρίσεις λοιπόν, δες λίγο και τις δικές σου ευθύνες στην όλη κατάσταση, κάντε μια συζήτηση με το παλικάρι και καταλήξτε κάπου... Εάν και εφόσον καταλήξετε ότι ο κύκλος σας έκλεισε ως σύζυγοι, όμορφα, ωραία και με μέριμνα για το μικρούλι φροντίσετε να χωρίσετε τα τσανάκια σας.
Δυστυχως δεν εχω καμια συμβουλη να δωσω. Φοβαμαι πως το γεγονος πως εξαρταται οικονομικα απο σενα εντεινει τις ανασφαλειες του... Κ μετα σου κανει τα τσαλιμακια αυτα για να επιβεβαιωθει.
Προσπάθησε να συζητήσεις ήρεμα μαζί του, χωρίς να τον κατακρίνεις ή να τον κατηγορήσεις γιατί τότε θα οδηγηθείτε σίγουρα σε καυγά. Μίλησέ του ειλικρινά και πές του όλα αυτά που αισθάνεσαι αλλά άκου κι αυτά που έχει να σου πει κι αυτός. Θυμηθείτε πώς ήσασταν στην αρχή και μην αφήνετε τη καθημερινότητα να σας παρασέρνει... το ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κι ένα παιδί στη μέση με τεράστιες ευθύνες αλλά για να τον παντρεύτηκες και να κάνατε κι ένα παιδί μαζί σημαίνει ότι κάποτε ήσασταν ερωτευμένοι. Θυμηθείτε αυτό το κάποτε και αρχίστε να κάνετε πράγματα μαζί όπως παλιότερα. Αρχίστε ξανά να φλερτάρετε μεταξύ σας, γίνεται και πάλι φίλοι, ο ένας τον άλλο έχετε μόνο για να τα μοιράζεστε αυτά... μην αφήνετε τους εξωτερικούς παράγοντες να χαλάσουν τη σχέση σας, στο χέρι σας είναι. Κι απο τη στιγμή που φέρατε κι ένα παιδί στον κόσμο έχετε μεγαλύτερη ευθύνη απέναντί του να τα πάτε καλά μεταξύ σας... κάθε παιδί θέλει να βλέπει αγαπημένους τους γονείς του. Τώρα όσον αφορά το γυμναστήριο που ξεκίνησες εγώ νομίζω ότι πολύ καλά έκανες γιατί δεν σημαίνει ότι όταν κάνουμε ένα παιδί και οικογένεια παρατάμε τον εαυτό μας... μόνο όταν προσέχουμε την υγεία και την εμφάνισή μας και δεν αφήνουμε την καθημερινότητα να μας παρασέρνει διατηρούμε την αυτοπεποίθησή μας, αγαπάμε τον εαυτό μας κι άρα και τον σύντροφό μας. Η λύση είναι πάντα η ήρεμη συζήτηση να θυμάσαι. Ο θυμός και η συσσώρευση καταστάσεων μέσα μας οδηγεί μόνο σε τσακωμούς και στο να λέγονται λόγια που μπορεί να μην εννοούνται εκείνη τη στιγμή. Μη βάζετε τον εγωισμό μπροστά, δεν χωράει στην αγάπη! Ελπίζω να τα βρείτε σύντομα και να είστε καλά και για εσάς αλλά και για το παιδάκι σας που δεν φταίει σε τίποτα.
Scroll to top icon