ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2016 | 19:27

....

Είχα χωρίσει με τη πρώην κοπέλα μου κυρίως για λόγους απόστασης και από κοινή μας απόφαση, πριν από 7 μήνες. Περνούσα το περισσότερο μου ελεύθερο χρόνο μέσα στο σπίτι όλο το χειμώνα τα βράδια, ενώ τη μέρα δουλειά, αρκετή δουλειά... Άρχισα τελευταία να βγαίνω λίγο έξω με παρέα και γνώρισα πριν 3 μέρες μια πολύ όμορφη κοπέλα, με χιούμορ και είχα τόσο καιρό να νιώσω όμορφα που βλέπω γυναίκα να μου χαμογελά. Γνωριστήκαμε μιλάγαμε ώρες και είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, περνούσα υπέροχα. Πήγαμε σπίτι μου μετά και κάναμε σεξ ήταν κι αυτό ωραίο. Την επόμενη μέρα τη πήρα τηλέφωνο να της πω ότι ξέρω ένα μαγαζί που κάνει ωραίο παγωτό να πάμε(μου είχε πει ότι της αρέσουν πολύ τα παγωτά κα τα γλυκά) και μου είπε ότι δε θέλει να με ξαναδεί, ήταν μόνο σεξ για μια φορά. Τη ρώτησα γιατί και μου είπε: Αγόρι μου το γούσταρα το έκανα τέλος. Μετά της είπα γεια δεν ήξερα τι να απαντήσω έτσι απότομα που μίλαγε, και εκείνη ούτε ένα αντίο.. Και μετά έκλεισα το τηλέφωνο και ομολογώ πως έκλαψα. Δε ξέρω γιατί έκλαψα τόσο πολύ αλλά το έκανα. Πως γίνεται να είναι ένας άνθρωπος χαρούμενος τη μια μέρα και ψυχρός την επόμενη, ήταν λες και μιλούσα σε άλλη γυναίκα... Και αυτό όλο συνέβη τώρα που είπα να βγω 2-3 φορές έξω να διασκεδάσω... Καλά δεν ήμουν τα βραδιά κλεισμένος μες στο σπιτάκι μου τόσους μήνες, τι τις ήθελα τις εξόδους; Το μόνο που θέλω τώρα είναι να βρω ένα τρόπο να νιώσω κάπως όμορφα, τίποτα άλλο... γιατί την απόφαση την πήρα, σπιτάκι μου και μόνο...
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις, στην πορεία ελπίζω ν' αναθεωρήσεις. Πάρε το χρόνο που σου χρειάζεται για να συνέλθεις από το περιστατικό αυτό, το οποίο δεν αξίζει καν να το χαρακτηρίσω ή να το σχολιάσω, ήταν να γίνει για κάποιο λόγο, ποιος ξέρει;! Ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα και να μην αναλωθείς άλλο με καταστάσεις που σε πάνε πίσω ή με άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά γιατί η ζωή είναι ωραία και πολύ μικρή! Φιλικά.
Τελικά ρε γμτ λες και είναι νόμος να πέφτεις σε μαλακισμένα άτομα, όταν χρειάζεσαι κάτι σταθερό!! Γιατί να κλειστείς μέσα?? Μιλούνια οι άνθρωποι έξω. Το ότι πέτυχες μια κοπέλα που απλά ήθελε να περάσει καλά, δεν σημαίνει πως δεν θα γνωρίσεις εκείνη που θα θέλει να περάσει όμορφα.. Μάζεψε δυνάμεις και προχώρα μπροστά. Όλοι/ες τα έχουμε περάσει - περνάμε.
Για καρι*λα φαίνεται ρε φίλε πίστεψε με δε τη θες στη ζωή σου, τι τρόποι είναι αυτοί; Επίσης μη κάνεις το λάθος να κλειστείς πάλι μέσα, βγες έξω και θα γνωρίσεις κάποια, η ζωή είναι δική σου.
Scroll to top icon