ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2016 | 16:10

Στήθος

η ερωτηση αφορα κυριως αντρες. Αν κανατε σεξ για πρωτη φορα με καποια και βλέπατε ότι παροτι 23 εχει στηθος πεσμενο με ραγαδες θα ξενερώνατε? Δεν μιλαμε για στηθος γιαγιας μεχρι τα γονατα. αλλα για ένα κανονικου μεγέθους πεσμενο στηθος με ραγαδες. Γενικως τα προσεχετε αυτά στο σεξ?
6
 
 
 
 
σχόλια
αν στα 23 εχεις τετοιο προβλημα στα 43 τι θα κανεις?λοιπον ζησε ανεμελα οσο εισαι μικρη κ μετα τις γενες κανεις μια μικρη διορθωση και συνεχιζεις ολα μπορουμε να τα διορθωσουμε αν μας ενοχλουνμονο για μας οχι για τους αλλους
το στήθος φτιάχνει σχετικά γρήγορα με τη γυμναστική. Αν μπορείς κάνε βάρη (κ πάγκο, όσο τρελό κ αν ακούγεται!!!)Τώρα αν ξενερώσει κάποιος...τότε να πάει στο καλό και να προχωρήσεις παρακάτω, θα υπάρξουν άλλοι που θα το εκτιμήσουν το στήθος ;-)όλα τα σώματα έχουν τις ιδιαιτερότητές τους όπως είπαν κ άλλοι τα ανδρικά μόρια έχουν συχνά ιδιαιτερότητες. Είσαι υπέροχη, όπως είσαι. you are more than enough :-)
Το στήθος είναι πράγματι απ' αυτά τα στοιχεία εμφάνισης, στα οποία εστιάζει κανείς.Δεν καταλαβαίνω τις μη ξεκάθαρες και ευθείες απαντήσεις στη σαφή ερώτησή σου.Από 'κει και ύστερα, είναι θέμα υποκειμενικό και σχετικό το πόσο επηρεάζεται ο καθένας.Δε θα πρέπει να ξεχνάς 2 πράγματα.Πρώτον, αν ένα στήθος ψιλοπεσμένο λειτουργούσε πλήρως αποτρεπτικά, όλες οι μανούλες θα έχαναν το δικαίωμα στον έρωτα.Δεύτερον (επειδή ίσως σου έχουν μπει τίποτα περίεργες σκέψεις), δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό απ' το πλαστικό στήθος.Δηλώνω υπευθύνως και ενυπογράφως ότι είναι το μόνο σημείο του γυναικείου σώματος που μπορεί να με απωθήσει.
Scroll to top icon