ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2017 | 07:38

Φιλίες στη σχολή κ αγανάκτηση

Πόσο μου την δίνει όταν κοπέλες στη σχολή θα μου στείλουν μόνο κ μόνο για να ζητήσουν σημειώσεις. Κάθε φορά που λέω να βγούμε τίποτα. Όλο θα δούμε λένε και δεν γίνεται ποτέ. Είναι τόσο υποκριτριες κ ψευτρες. Προτιμώ να μαι μόνη γιατί με αυτές σαν παρέα νιώθω ακόμη πιο μόνη. Μονο εγώ να δίνω εκείνες; και όχι μόνο αυτό ρωτάνε και καλά πως είμαι. Αν δεν θες να μάθεις μην ρωτάς καλύτερα. Πλέον απλώς στέλνω μηχανικά κ δεν νιώθω τίποτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι κοπέλες αυτές δεν είναι φίλες σου. Είναι απλά συμφοιτήτριες που σου ζητάνε σημειώσεις. Μην συγχέεις αυτή τη σχέση με φιλία. Δεν είσαι υποχρεωμένη να τους δίνεις σημειώσεις. Οπως αυτές αρνούνται έμμεσα να βγουν μαζί σου (το θα δούμε είναι μια ευγενική άρνηση) έτσι μπορείς να κάνεις κι εσύ. Κι εσύ δεν μπορείς να ζητάς φιλία με αντάλλαγμα σημειώσεις, επειδή τους δίνεις σημειώσεις δεν είναι υποχρεωμένες να πάνε για καφέ ή για ποτό μαζί σου. Αυτό που μπορείς να ζητήσεις για αντάλλαγμα είναι τις δικές τους σημειώσεις οταν εσύ δεν μπορείς να πας. Κι επίσης το να σε ρωτάνε τι κάνεις δεν είναι υποκριτικό, είναι απλά small talk μια φράση ευγένειας που τη λέμε σε όλους.Αν αισθάνεσαι άσχημα απλά σταμάτα να μιλάς μαζί τους και να δίνεις σημειώσεις.
Scroll to top icon