ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2017 | 22:29

Δεν θα τα καταφέρω ποτε

Η παρέα μου στην περιοχή μου έχει αρχίσει να σπάει.Άλλοι βρήκαν κοπέλα,άλλοι χαθήκαν λογω δουλειας και εγώ που παρότι δουλεύω περιμένω πότε οι φίλοι μου απο την σχολή θα μπορούν για να βγούμε για ενα έρημο καφέ.Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι πλέον αρχίζω να αισθάνομαι άσχημα αφού εγω δεν εχω κοπέλα στα 22 και βγαίνω μετρημένες φορές.Πρώτα που δεν είχα χρήματα ελεγα οτι δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα.Τώρα που τα έχω και θέλω να κάνω βλέπω οτι παρουσιάζονται παντού εμπόδια.Απο την άλλη υπάρχει και το θέμα του στρατού.Ήθελα να παω αλλα θα ήθελα πρώτα να χαρώ περισσότερο κάποια πράγματα.Βλέπω γνωστούς να έχουν παρέες με κοπέλες και αυτό με απογοητεύει λίγο γιατί λεω τι παραπάνω έχουν οι άλλοι που δεν έχω εγω?2-3 φορές που προσπάθησα το τελευταίο ετος ολες τι φορές έφαγα ακυρο.Θα ήθελα την συμβουλή σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φίλε μου, εφόσον βλέπεις ότι με τη παρέα σου έχετε σπάσει, τότε προσπάθησε να βρεις νέο κύκλο. Μπορείς να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί ώστε να βρεις και νέα άτομα για παρέα. Να είσαι γενικά ανοιχτός και θα βρεις άτομα για παρέα. Επίσης θα σου πρότεινα το στρατό να μην τον αφήσεις πολύ. Όσο μεγαλώνεις θα είναι χειρότερα. Πήγαινε να τελειώνεις. Εκεί μέσα θα κάνεις σίγουρα και νέες παρέες, και μάλιστα πολύ καλές (εγώ έχω κάνει φίλους που θα τους κρατήσω και μετά το στρατό). Όλα καλά θα πάνε :)
Χρόνος και χρήμα δεν πάνε μαζί!!Η θα έχεις αρκετό χρόνο αλλα δε θα έχεις χρήματα αν δεν έχεις δουλειά, η το αντίστροφο!!Να προσπαθήσεις κι άλλες φορές!!Τιποτα δεν είναι εύκολο!
Scroll to top icon