ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2017 | 07:48

Τα Σιχαίνομαι

Χθες έφαγα 2 κομμάτια πίτσα και νιώθω φοβερές τύψεις!Σιχαίνομαι να τρώω ανθυηγεινα αλλά τρώω σχεδόν 1 φορά την εβδομάδα (ή μια στις 3 εβδομαδες)γιατί με πιεζουν οι γύρω μου και δεν θελω να απομονωθω από τις παρέες μου για αυτο...αλλά νιώθω απαίσια αφού φάω...τι να κάνω?!
4
 
 
 
 
σχόλια
Για δυο κομμάτια πίτσα μια φορά την εβδομάδα κάνουμε ετσι;Δεν έγινε και κάτι!!Ακομα και τα μανεκέν τρώνε πατατάκια η πίτσα μια φορά στις τρεις εβδομάδες!!!Εισαι λιγο υπερβολική!!Οσο πατάει η γάτα...
Στα όρια της διατροφικής διαταραχής ακούγεται αυτό. Υπάρχει η λεγόμενη ορθορεξία.Ούτε θα παχύνουμε, ούτε θα πάψουμε να είμαστε υγιείς άμα φάμε περιστασιακά λίγο ανθυγιεινά. Μπορεί απλά να μη σου αρέσει η πίτσα, αλλά οι λέξεις "τύψεις", "σιχαίνομαι" και γενικότερα όλη αυτή η απελπισία για λίγο junk food, μου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.Να προσέχεις τον εαυτό σου και αν δεν αισθάνεσαι καλά ψυχολογικά να μιλήσεις με κάποιον ειδικό.
Όλες οι δίαιτες προβλέπουν μία μέρα την εβδομάδα όπου μπορείς να σπας τη δίαιτα και να τρως κατά βούληση. Είναι κάτι σαν "αμοιβή" για την προσπάθεια και σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις.Μια φορά στο τόσο επομένως δεν πειράζει. Αρκεί την επόμενη μέρα να επιστρέφεις στο πρόγραμμά σου. Αν πάλι αυτό δεν σε καθησυχάζει, μπορείς πάντα να λες ένα βροντερό "όχι".
Scroll to top icon