ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2017 | 22:05

Ξεκόλλααα

Οκ χωρίσατε. Η μαλλον σε χώρισε. Δεν ηθελε αλλο. Δεξου το και προχωρα. Μη σπαταλήσεις ουτε μια στιγμη σε κλαματα, παρακάλια, οδυρμούς και δραματα. Αν δεν θελει να ειναι μαζι σου, τιποτα δεν θα τον κανει να γυρισει. Σκεψου οτι μπορει να ειναι περισσοτερο το εγωιστικό αισθημα της απόρριψης που σε κανει να αντιδράς ετσι και αν αξιζει τελικα οντως να κανεις ολες αυτες τις προσπάθειες μπας και τον κρατησεις.. Αν δεν σε θελει πια, τοτε μαλλον δεν ειναι ο "έρωτας της ζωης σου". Αχχχ και να ξεραμε εκεινες τις στιγμές που νομίζαμε οτι ηρθε το ΤΕΛΟΣ και δεν μπορουμε να συνεχίσουμε, ποσα ωραια ερχονται μετα και να μπορούσαμε να πατήσουμε ενα κουμπί να μεταφερθούμε κατευθειαν στις ξαφνικές αυτες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή! Ας μη χάνουμε ουτε στιγμη με ανθρωπους που δε μας θελουν στη ζωή τους ρε παιδια, υπαρχουν τοσοι πολλοι εκει εξω που μας ψάχνουν! ;)
2
 
 
 
 
σχόλια
Ψάχνω το κουμπί να το πατήσω!!Δεν υπαρχουν αυτά τα κουμπάκια...Δε διαβάζεις πόσοι υποφέρουν;Αρκεί να μη γίνονται ακραία πράγματα!!Μια γνωστή αγαπούσε ένα αγόρι πολυ,προσπαθησε ν αυτοκτονήσει και την πήγαν στο νοσοκομείο!!Οταν βγήκε,με αυτο το αγόρι τα βρήκαν και αρραβωνιάστηκαν!!Οταν τον έζησε από κοντά,κατάλαβε ότι δεν τον άντεχε...Χώρισαν τελικα!!
Scroll to top icon