ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 12:31

Απορώ

Γίνεται να σε εμποδίσει να μπείς σε μία σχέση το γεγονός ότι έχεις οικογενειακά θέματα υγείας;
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα διαφωνησω.Και ομως γινεται να κανεις σχεση.Αρκει ο αλλος να σε καταλαβαινει οτι λογω προβληματων δεν θα σε βλεπει συχνα γιατι λογικα θα μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια ισως και να συνεισφερει οικονομικα,αλλα αμα θελει ο αλλος ολα γινονται.Ηξερα και περιπτωση που οχι μονο σχεση εκανε ενω υπηρχαν προβληματα υγειας στην οικογενεια αλλα και μεχρι και σε γαμο κατεληξε.Διοτι η μια πλευρα κατανοησε την αλλην στα προβληματα υγειας και εμεινε στη σχεση στωικα.Αν σε ενδιαφερει πραγματικα το προσωπο και εισαι σιγουρος/η πως μπορεις να αντεξεις κατι τετοιο τοτε πες του πως τον καταλαβαινεις και πως θα βγαινεις οποτε μπορει χωρις πιεση.εαν παρολαυτα δεν το δεχτει λυπαμαι κατι αλλο θα ναι κ οχι αυτο.
Γίνεται όχι μόνο να σε εμποδίσει να μπεις σε σχέση, αλλά επίσης γίνεται (και παραγίνεται) να φύγουν τρέχοντας ενώ είναι σε σχέση μαζί σου άνθρωποι λόγω των οικογενειακών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon