ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 11:12

Μην με παρεξηγήσετε..Θέλω σοβαρές ιδέες!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Είμαι 40 χρόνων και ναυτικός. Δουλεύω στα κρουαζιερόπλοια απ τα 16. Είμαι καμαρωτος και θα ήθελα να πάρω το χαρτί του προϊσταμένου, το κακό είναι πως έχω τελειώσει μόνο το Δημοτικό. Είμαι παιδί που γεννήθηκε σε ένα μικρό νησί, σε μια πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδια, καταλαβαίνετε λοιπόν πως έπρεπε να βγω στην δουλειά απ τα 12 μου για να συνεισφέρω. Πως μπορώ πλέον να πάρω το χαρτί Γυμνασίου για να μπορέσω να γίνω προϊστάμενος, χωρίς να αφήσω την δουλειά μου διότι μεγαλώνω και 3 παιδάκια; Υ.Σ Να τονίσω πως δεν θέλω να γίνω προϊστάμενος για τα 《γαλόνια》αλλά γιατί αγαπώ το επάγγελμα μου, εχω μεγάλη εμπειρία και πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά από μια τέτοια θέση!
6
 
 
 
 
σχόλια
Βρε παιδιά Εγώ ξέρετε τι πιστεύω? Όλα χρειάζονται μέσον!!Δουλεύω κ εγώ στο ίδιο επάγγελμα, στην ελληνική ακτοπλοΐα. Αν έχεις μέσον μπαινεις σε εταιρεια, αν εχεις μέσον δεν χρειάζεται να μαζέψεις όλη την προϋπηρεσία για να γίνεις καμαρωτος ή προϊστάμενος, αν υπάρχει μέσον μια χαρά νομίζω μπορεί να παραληφθεί και το χαρτί του Γυμνασίου κλπ-κλπ!
Και εγώ σχολείο δεύτερης ευκαιρίας θα πρότεινα αλλά τα ωράρια είναι ένα θέμα σε συνδυασμό με τα ταξίδια. Βρίσκω την ιδέα εξαιρετική, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στη ζωή και την καριέρα μας και εύχομαι κάθε καλή τύχη να συντροφεύει τα νέα αυτά βήματα του εξομολογούμενου.
Κρίμα που με την δουλειά σου δεν μπορεί να παρακολουθήσεις εσπερινό γυμνάσιο. Καθώς φαντάζομαι ότι θα λείπεις κατά την διάρκεια του χρόνου για ταξίδια. Παρόλα αυτά. Αν έχεις την ευκαιρία να αφήσεις τα ταξίδια πχ για 6 μήνες τον χρόνο ίσως έχεις κάποιες επιλογές.2 προτάσεις: Νυχτερινό σχολείο. Μπορείς να κάνεις περισσότερες απουσίες, το μελέτησα λίγο βγαίνουν 2,5 μήνες φουλ απουσίες (υπο προϋποθέσεις) ( βάλε 3 μήνες καλοκαίρι, μισος μήνας πάσχα) έχεις 6 μήνες μόνο σχολείο ( θεωρητικά) Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, διάρκειας 18 μηνών. Δεν βρήκα περισσότερα στοιχεία αλλά σίγουρα θα είναι ευέλικτο.
Μπράβο, καλή η ιδέα σου με το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας! το κακό είναι πως είναι 9 μηνες το χρόνο, για δύο χρόνια και αφού λέει πως έχει παιδιά δεν θα μπορεί να λείψει τόσο πλ απ την δουλειά του..
Φαντάζομαι πως εννοείς για το κεσεν του αρχικαμαρωτου το δίπλωμα-δεν έχω δει ποτέ να ζητάνε εκπαίδευση πτυχίο μόνο υπηρεσία. .δεν ξέρω μάλλον κάτι έχεις ψάξει και ξέρεις αλλά ένας πράκτορας θα βοηθούσε. .
Scroll to top icon