ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2017 | 12:08

Πως γίνεται;;; (ερώτηση προς γυναίκες)

Είναι δυνατόν μια πανέμορφη και άκρως διεκδίκησιμη κοπέλα να κάτσει 2 χρόνια με κάποιον που..... λόγο ανατομίας και υπερπροωρης εκσπερματισης (3 έως 20 δευτερόλεπτα) δεν την ικανοποίησε ποτέ;;; Είναι δυνατόν να μην θέλησε ποτέ να το συζητήσει;;; (Ως προς την διάρκεια τουλάχιστον) Είναι δυνατόν ένας άντρας με αυτά τα χαρακτηριστικά να μην αντιλαμβάνεται από μόνος του ότι υπάρχει τρομακτικό πρόβλημα;; Μπορεί μια τέτοια ιστορία από μια γυναίκα να στέκει;;; ειδικά όταν η ίδια γνωρίζει ότι είναι όμορφη και γοητευτική, ώστε να έχει πολλές επιλογές... Θα μπορούσε να είναι πραγματικό το σενάριο αυτό αν η κοπέλα είχε πάρει μερικά κιλά και αισθάνοταν λιγότερο άνετα με την εμφάνιση της;;; Και παλι... είναι δυνατόν να υπάρξει για τόσο καιρό μια τόσο βρεφική επαφή, όταν η ίδια έχει προηγούμενες έντονοτατες σεξουαλικες παραστάσεις;;; Υπάρχει περίπτωση να το έλεγε για να δείξει σε κάποιον νέο διεκδικητη ότι θα αρκεστεί με οτιδήποτε παραπάνω και ουσιαστικά να τον καθησυχάσει;;;;
10
 
 
 
 
σχόλια
Και συ κρατούσες το φανάρι ώστε να γνωρίζεις ότι συνευρίσκονταν οι δυο τους για 3 έως 20 δευτερόλεπτα; Εκτός από το φανάρι κρατούσες και ρολόϊ; Όταν αυξηθεί το ωράριο εργασίας τους, να κρατάς και ένα κομπολόγι για να μη βαριέσαι.
Τι σημασία έχει αν είναι όμορφη ή λιγότερο όμορφη;Δεν ήταν πρώτο της κριτήριο σ'αυτή τη σχέση το σεξ.Μπορεί και γενικά να είναι κρυόκωλη και να μην τη νοιάζει.Σίγουρα πάντως πολύ σοβαρή δεν τη λες.
Τι σημασία έχει αν είναι όμορφη ή λιγότερο όμορφη;Δεν ήταν πρώτο της κριτήριο σ'αυτή τη σχέση το σεξ.Μπορεί και γενικά να είναι κρυόκωλη και να μην τη νοιάζει.Σίγουρα πάντως πολύ σοβαρή δεν τη λες.
Το να έχει κάποιος ωραία εξωτερική εμφάνιση δε συνεπάγεται οτι δεν είναι ανασφαλής, οτι δε γνωρίζει να διεκδικήσει, δεν έχει επίγνωση των προτερημάτων του, δε γνωρίζει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει, δε βολεύεται σε καταστάσεις, έχει άγνοια από κοινωνικές επαφές κοκ. Ορίστε, τόσα παραδείγματα για το τι μπορεί να συμβαίνει. Παρόλαυτά το να κάτσει να σου πει τόσες λεπτομέρειες για να σε "καθησυχάσει" οτι θα "αρκεστεί" μου κάνει κάπως ατσούμπαλο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon