ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2017 | 18:56

Γιατι

να ζητανε μονο οι γυναικες να τους την πεσουν και οχι οι αντρες? ποτε δεν καταλαβα αυτον τον σεξισμο. λες και μονο οι γυναικες εχουν αναγκη να φτιαξει η διαθεση τους απο την συμπεριφορα των αλλων.ξαναειπαμε. no free lunch
5
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, οκ, την πέφτουν σχεδόν πάντα οι άντρες, είναι γνωστό αυτό. Όμως εσένα τι σε χαλάει; Δηλαδή θα προτιμούσες να μην επιλέγεις εσύ με ποιαν θα πηδηχτείς, αλλά να διαλέγεις μόνο από όσες σου την πέφτουν; Τρελός είσαι ρε φίλε; Ζούμε σε μια εποχή που είναι απόλυτα αποδεκτό από την κοινωνία να την πέφτεις σε μια γυναίκα μόνο για το σεξ και τίποτα άλλο. Αν μετά της το ξεκαθαρίσεις κανείς δεν θα σε πει μαλάκα ή ανήθικο ή εκμεταλλευτή. Και θες να χάσεις αυτήν την επιλογή, περιμένοντας πότε θα βρει η άλλη το θάρρος να σε φιλήσει; Έχει πάει 02.45 κι ακόμα χαζομιλάτε στον καναπέ. Γελάει με ό,τι λες, παίζει συνέχεια με τα φρεσκολουσμένα μαλλιά της που μυρίζουν φρούτα του πάθους κι έχει το χέρι της κολλημένο στο μπράτσο σου. Τι νομίζεις ότι κατά 99% περιμένει από εσένα τόσην ώρα, από τις 21.30 που βγήκατε για μπύρα; Άιντε, στρόφαρε λίγο ρε δικέ μου (αστειεύομαι, αλλά ελπίζω να με πιάνεις :) :) :) :) :) )
Καταλήγω στο ότι αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, δε θα μπεις στην περιττή ανάλυση του "σου την πέφτω εγώ - μου την πέφτεις εσύ". Όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο και σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, θα δείξεις τις προθέσεις σου. Με ένα βλέμμα, ένα λόγο, κάποια κίνηση.Τα πράγματα είναι πιο απλά στη σύγχρονη κοινωνία, πιθανότερο είναι μια κοπέλα να περιμένει μια πρώτη κίνηση επειδή φοβάται να την κάνει η ίδια - συμβαίνει και στους άντρες. Δεν αποκλείεται ωστόσο να εκδηλωθεί ώστε να την κάνεις εσύ.Σκέψου έπειτα πως αν κάποιος έχει δυσαρεστηθεί από την "χειραφέτηση" αυτή των γυναικών, δεν είναι - κατά κύριο λόγο- οι γυναίκες. Υπάρχουν βέβαια συντηρητικά μυαλά και από τις δύο μεριές... Άντρες που νιώθουν ευνουχισμένοι απέναντι σε μια δυναμική γυναίκα, και γυναίκες που κατακρίνουν άλλες γυναίκες για το γεγονός ότι προσεγγίζουν πιο άνετα το άλλο φύλο. Επειδή κυκλοφορούν πολλά φρούτα εκεί έξω, δε γίνομαι πιο συγκεκριμένη...Στην τελική το τι - νομίζεις πως - λένε οι άλλοι δε θα έπρεπε να σε επηρεάζει στον τρόπο διαχείρισης της προσωπικής σου ζωής. Αυτό είναι δικό σου θέμα. Προσωπικά το θεωρώ μαγκιά να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε, δείχνοντας σεβασμό στην επιθυμία της άλλης πλευράς (άντρας ή γυναίκα, δε θα γίνεις πέφτουλας χωρίς αιτία κι όταν δε σε παίρνει άλλο). Επίσης πιστεύω πως αν θέλουν και οι δυο, και θα φανεί, και θα υπάρξει τρόπος.
K οι γυναικες την πεφτουν δινουν το σημα πιο συχνα. Οι πανω των 30 κυριως που ειναι πιο ανετες. Στη λαναγορα που παω ξερεις ποσες λογιστριες με πιανουν ; :))
Scroll to top icon