ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.2.2017 | 13:29

Τι θελει ακριβως?

Γεια σας εδω και 4 μηνες βγαινω με καποιονΕιναι 28 κ εγω 23..ολα ξεκινησαν ομορφα γνωριστηκαμε μεσω κοινων φιλων..κ αρχισε να μ μιλαει στο φβ..μ ελεγε οτι του αρεσουν οι σχεσεις..οτι τς προτιμαει..και εγω ενθουσιαστηκα γιατι λεω μεσα μου οτι οκ εδω ειμαστε..για 2 μηνες βρισκομασταν μ μαγειρευε κοιμομασταν μαζι σπιτι μ ειτε σπιτι του..μεχρι που αποφασησα να τν ρωτησω αν ειμαστε μαζι..και μ ειπε ενα ξερο οχι..κ του λεω κ τι κανουμε μζ?και μ λεει κοιταξε δεν ειν οτι δεν σε θελω..απλως ειμαι πληγωμενος απο κατι παλιο κ δεν θελω να βιαζομαι..ας το αφησουμε να κιλησει μονο του..και συμφωνησα..εχουν περασει πλεον 4 μηνες κ τωρα τελευταια ειναι καπως αποτομος..καπως περιεργος...σαν να μην θελει και πολυ να μιλαμε..και οταν του το λεω μ λεει να μν λεω χαζα..και οτι απλα εχει πολλα στο κεφαλι του κ νιωθει οτι πιεζεται απο εμενα..κ του ειπα ν το αφησουμε τοτε γτ μαλλον τζαμπα περιμρνω να βγαλει καπου..κ μ λεει να μν το παιρνω προσωπικα..και πως απλα εγω θελω σχεση κ αυτος δεν ειν τωρα για αυτα..γτ εχει πολλα προβληματα..Δεν ξερω τι να καταλαβω..θελω την γνωμη σας για το τι να κανω..
5
 
 
 
 
σχόλια
τελείωσε το απότομα .. με δυο κουβέντες απλές ..δε θέλουμε τα ίδια . φευγω . και φυγε αν σε χασει θα ξεκαθαρίσει τι θέλει από σένα αλλά να είσαι και συ ξεκάθαρη τι θες από εκείνον αν θέλετε πραγματικά ,θα μιλήσετε μετά απο λίγες μέρες ..εκεί θα καταλάβεις τα αισθηματα του και τα δικά σου ..ίσως να μη σου λείψει όσο νομίζεις ...
Κοιμάστε μαζί επανειλημμένα, μιλάτε, είστε στις γλύκες σας και πας και τον ρωτάς την ΞΕΝΕΡΩΤΗ ερώτηση αν είσατε μαζί.Και ο άλλος ο να μην πω τι, σου λέει οχι.Και απο τότε αρχίζει και ξενερώνει.Ανωριμότητα ΚΑΙ μ@λ@κι@ ΜΑΖΙ.
Αρχισε να απομακρυνεσαι.Αν σε θελει θα το δει τοτε που θα κανει αρκετα για να σε κανει δικη του.Εαν δεν προσπαθησει,μην γυρισεις πισω.Αργοτερα,ξεκαθαρισε του τι θελεις,τι ζητας απο εκεινον.Οτι ειναι να γινει,θα γινει.Καλη Τυχη!
Scroll to top icon